Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 11:15   #4515
nyny15
Raczkowanie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Verrierie dziękuję za rozjaśnienie kwestii wózkowej To mam teraz kolejną zagadkę, bo raczej chciałam pompowane koła, a mieszkam na II piętrze Chociaż regulacją rączki nie musimy się przejmować, bo jesteśmy z moim M tego samego wzrostu

Zazdroszczę wam trochę tego apetytu. Mnie od dwóch dni, oprócz kataru, męczy zgaga Nigdy nie miałam, nie wiedziałam, że to może boleć Biorę rennie jak się pojawiają objawy, ale w związku z ogólnym samopoczuciem nie mam apetytu. Zjadłabym jakąś zupę, najbardziej mam ochotę na pomidorową, ale nie wiem, czy mi nie zaszkodzi w związku z tą zgagą

Co do spania - też jest mi coraz ciężej. Budzę się w nocy i wiercę, przewracam z boku na bok. No i obowiązkowo raz lub dwa na siusiu. Chyba organizm już się powoli przyzwyczaja do nieprzespanych nocy

A opowiedzcie jeszcze o tych pierwszych ruchach? Ja zaczęłam właśnie 17tc i wczoraj wieczorem poczułam takie łaskotane w brzuchu, pewnie bym się tym nie przejęła (jelita albo innych czort), ale to było dokładnie pod tym miejscem gdzie mi gin głowicę do usg przystawia. Skąd mam wiedzieć, czy to TO?
Z drugiej strony - trochę wcześnie, moja siostra poczuła ok. 20 tc..