Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 12:20   #933
lune1992
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
no właśnie ta kasa to by się na ślub mega przydała.. Zamiast brać kredyt studencki, miałabym tą kasę od razu w domu, bez łaski banku...
Pogadałam z TŻ i powiedział, że nie wyobraża sobie mnie z noworodkiem i nerwami przed sesją.. Że jeśli urlop spowoduje, że będę się czuć spokojniej psychicznie itd to żebym brała. Ja skończę licencjat, on skończy liceum i zda maturę i weźmiemy się za kolejnego dzidziusia Niby babcie się teraz oferują z pomocą, ale u nas nie ma połączenia autobusowego bezpośredniego, po paru miesiącach skończy się zachwyt nad dzidziolem i zostaniemy sami. Zresztą jeśli dostanę dziecko w pakiecie z kolkami itd to tym bardziej może być ciężko i sesję zdać i znaleźć kogokolwiek do pomocy

Chyba się przekonałam.. prześpię się z tym jeszcze trochę i jak coś to mam czas jeszcze.

Mnie alkohole. Wszelkiej maści Nie mogę wejść w uliczkę w sklepie bo bym wszystkiego po trochu popróbowała Nie jestem alkoholiczką serio ale od początku mam chcicę na piwko, winko itd
Ja tak samo, co ja bym dała za butelke zimnego piwka hehe
Wcześniej jakos nie przepadałam za alkoholem raz na jakiś czas piwko czy winko z mężem a teraz mam taka chcice że szok, śmieszne to jest.
Jak mąż ma piwko do meczu to zawsze otwiera i daje mi powąchać hehe taki już zwyczaj mamy
Wczoraj byliśmy na wizycie i lekarz do mnie: co dolega mamusi jakie skargi do mnie? ja mówie: piwka mi się chce
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora