2015-09-24, 13:20
|
|
czasem troszkę winny
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
Napisane przez jagerbull
Powiedział jaki powód rozstania. Masz rację, nie odzywaj się, bo to tylko pogarsza wiem z doświadczenia... ja pokasowałam wszystko,ale na FB w znajomych go mam nadal. Sama nie wiem czemu...
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Tak, powód znam. Powiedział, że nie czuje już tego tak jak kiedyś. Chyba mnie kocha. Nie może powiedzieć, że mnie nie kocha... Komentować chyba nie muszę. Ciągnęło się to za nami od około miesiąca. Próbowałam (podobno próbowaliśmy razem ale niestety ja większego zaangażowania z jego strony nie widziałam) jeszcze zawalczyć o ten związek, nie wyszło.
Ja na FB też mam go w znajomych, nie uważam żeby usunięcie było dobrym rozwiązaniem. Na szczęście mój już ex nie jest jakimś aktywnym użytkownikiem (może się to zmieni?) więc raczej nie powinnam widywać codziennie rano nowych zdjęć z imprez i grubych melanży. A nie ma co udawać przed całym światem, że się nie znamy/nigdy nie znaliśmy. Trochę to dziecinne zachowanie. Aczkolwiek nie oceniam dziewczyn, które tak postąpiły. Jeżeli ma to dać spokój naszej duszy to warto robić wszystko
|