Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 14:30   #1423
magda_lena40
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Alice

Co to za trening sobie zrobiłaś?

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Trzymaj się, dasz radę

ahahaha mam to samo i mój tż taka sama przekora i mnie tym wkurza, bo często jest tak:
ja: zrób "cośtam"
tż: nie, bo to nie ma sensu
ja: no ok
tż: dobra, to zrobię

Hej Ola, a ile masz wzrostu? i jakie plany dietetyczne?

Witam z rana po skalpelu tradycyjnie

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A więc dziś mam zachwianie nastrojów

Najpierw się wkur.fiłam
Byłam na bazarku i spodobała mi się sukienka dresowa, do kolana, z kieszeniami i chciałam przymierzyć a baba daje mi rozmiar 44 Ja jej mówie, że to nie mój a ona do mnie, że na pewno wejdę a ja jej na pełnym wkurfie już: ooo ja Pani też gwarantuję, że w to wejdę Przymierzyłam, wyszłam a baba bez słowa się okręciła i poszła coś grzebać W życiu nie nosiłam rozmiaru 44

Później wróciłam do domu i przeżyłam mały szok

Przebierałam się i weszłam na wagę żeby sprawdzić czy te wczorajsze 72,3 kg to prawda a dziś było 71,9 kg Kilka razy schodziłam i wchodziłam i za każdym razem 71,9 kg

Mój kolega jakoś dłużej opowiadał Co robiłaś przez pół filmu? Co on robił przez pół filmu?
Udusilabym!

Piękna waga! może teraz się rozpedzi?

Twój kolega po prostu spojlerowal a ja nie chce Wam psuć frajdy z oglądania Mam podzielną uwagę

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora