2015-09-24, 13:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Napisane przez uaoo
Wiecie co się stało? Ustaliliśmy z tż, że idziemy na terapie i to on pierwszy zaproponował. Do tej pory jestem w szoku. Trzeba tylko teraz poszukać jakiejś poradni czy coś. Ja i tak nie jestem do tego przekonana ale co mi szkodzi spróbować.
|
Cytat:
Napisane przez medeline
fachowca do tej konkretnej szafy nie zawołam bo to samoróbka, gdybym umiała wiercić W ścianie to chyba bym się za to wzięła, ale to są jakieś inne cuda, z metalowym czymś, więc się do tego nie zabiorę  ech, ze ślubem też było odkładania a odkładania, a potem dozgonne dziękczynienie, że jednak naciskałam, bo byśmy nic nie zdążyli zrobić, takie okoliczności wyszły. Ech.
MALWI, w pełni Cię rozumiem. Najgorzej jak jeszcze sie mieszka na jakimś zapupiu i o gronie ludzi wokół czy zajęciu poza domem można pomarzyć.
|
A tatę albo kolegę może? To już tak może z zazdrości go weźmie
Na zadupiu jakimś to też pewnie bym fioła dostała Cieszę się, że mieszkamy w większym mieście i nie ma problemów z atrakcjami dla mam 
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------
Ej a co myślicie o lampce do kontaktu do nocnych karmień i w ogóle? O takiej np - KLIK
|
|
|