Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 14:58   #1805
Muffka_
Zakorzenienie

Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
ja od tygodnia męczę metamorfozę w 21 dni świetne ćwiczenia na brzuch z wykorzystaniem piłki, dają radę mimo, że jestem już zaawansowanym fitgraczem
Też lubię ćwiczenia z piłką, nie obciążają tak odcinka lędźwiowo-krzyżowego. Ale jeszcze nie zakupiłam, tylko na siłce pożyczam Były kiedys w Lidlu ale nie wiem czy takie z marketu będą dobre... polecasz jakąś?

Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana Pokaż wiadomość
Piękna utrata wagi Przy takim wzroście musisz być teraz bardzo szczuplutka! Też już chciałabym być na tym etapie 'utrzymywania wagi' ale jeszcze morze do przepłynięcia mnie czeka, zanim znajdę się w tym momencie swojego życia

Hm... owsianka ze śliwką? Muszę spróbować Moja ulubiona wersja to z jeżynami i malinami prosto z krzaczka Z mlekiem owsianym też nigdy nie próbowałam.
Może i szczupła ale brzuch dalej jest moją zmorą... Jestem chyba typowym jabłkiem więc brzuch i boczki nigdy nie będą mi obce

Moja ulubiona wersja owsianki to właśnie z dodatkiem banana, sliwek i wiórek kokosowych Po mleku owsianym nie mam przebojów toaletowych, a z krowim to różnie bywało... Ogólnie też lepiej mi smakuje. Poza tym taki hejt jest ostatnio na mleko i produkty mleczne, że już sama nie wiem co o tym sądzić

Muffka_ jest offline Zgłoś do moderatora