2015-09-24, 14:01
|
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI
Cytat:
Napisane przez requiem29
1. jedna osoba może wygrać wyłącznie raz, naprawdę wierzycie , że będą sobie dokładać do tych 7000 paragonów do zweryfikowania jeszcze wiele , wiele tysięcy, bo ktoś wysłał wiele zgłoszeń?
|
a Ty wierzysz, że będa wysyłac po kilka razy ten sam paragon z 1 telefonu? Bardziej prawdopodobne, że z 1 paragonem będa wysyłać po 1 zgłoszeniu na każdy numer telefonu...a potem ewentualnie dokupią paragony jak więcej razy wygrają 
O ile ta 1 wygrana na 1 osobę w regulaminie znaczy na 1 osobę, a nie na 1 gospodarstwo domowe...bo wtedy będzie mniejsza mozliwość kombinowania.
Cytat:
Napisane przez soanya
Ale to był inny konkurs, nagród dużo mniej. Tutaj jest tego sporo więc ciekawe czy będą się bawić w taką weryfikację. Jeżeli w regulaminie jest taki zapis, to wtedy można ewentualnie zgłaszać im takich co się chwalą w sieci swoim cwaniactwem. Miejmy nadzieję, że się postarają 
|
Ja kiedys musiałam odesłać 2 pargony na maskotke...ale nie pamiętam, przy jakiej agencji.
Cytat:
Napisane przez Pollinaa
Wygrałam kufel w Tyskim, ale formularza nie wypełniam, szkoda mi dla kawałka szkła podawać pesel, co innego dla aparatu...
|
W każdym piwnym konkursie wymagają pesel...to chodzi o wiek uczestnika.
Cytat:
Napisane przez beatrix_76
Właśnie dostałam meila ,że wygrałam czteropak EB i koszulkę  Czy podawałyście w danych pesel?? Bo jakoś średnio mi się to podoba 
|
Jak wyżej ja w EB podałam NIP dla odmiany 
Cytat:
Napisane przez Pala24
dziewczyny,kupiłam dwupak pepsi 1,75 w biedronce na konkurs i się okazało że w regulaminie jej nie ma,posiada któraś kontakt do organizatora konkursu?byłabym bardzo wdzięczna.
|
Może byc...podobno nie wypisali wszystkich produktów na listę...ale jak mają naklejkę i to Pepsi to na pewno przejdzie 
Cytat:
Napisane przez MoniiaaR
Teraz to każdy będzie zbierał paragony, nawet nie swoje 
|
Taaaa...jasne...a potem Ci fiskus zapuka do drzwi i zapyta jakim cudem wydajesz więcej niż masz dochodów
|
|
|