Intymny problem z dziewczyną
Hej.
Mam problem z dziewczyną, dość intymny. Kasia jest moją drugą dziewczyną w życiu, z wcześniejszą dziewczyną z tą sprawą nie było żadnego problemu, a dokładnie mam na myśli seks oralny w stronę ja jej. Obie dziewczyny zaspokajają mnie tak bez żadnego problemu, a ja mam z tym problem. Ta kwestia nie dotyczyła mojej byłej, a problem tkwi a anatomii waginy. Poprzednia miała schowane wargi sromowe mniejsze, aby je zobaczyć trzeba było rozchylić większe, i były naprawdę dość króciutkie, więc gdy schodziłem ustami i językiem w te miejsca to głownie mój język sięgał łechtaczki i warg sromowych większych, nie było powodu ich rozchylać i zagłębiać się w okolice wejścia do pochwy.
Z moją obecną jest inaczej, nie osiąga ona orgazmu poprzez stosunek może dojść tylko poprzez łechtaczkę, i tu jest problem, gdy próbuje zrobić jej "minetę" to odpycha mnie, jej wargi mniejsze są WYSTAJĄCE i ZWISAJĄCE, gdy sięgam językiem jej łechtaczki chcąc nie chcąc zahaczam o jej wargi sromowe mniejsze, które są w moim mniemaniu obrzydliwe, przekrwione, i mnie zwyczajnie obrzydzają i odpychają i bardzo brzydko wyglądają.
Gdy zaczynam jej to robić i dotykam ich językiem mam odruch wymiotny, i w końcu przestałem dawać jej w ten sposób przyjemność, jeśli juz to tylko jak jestem po alkoholu, wiec niezbyt często.
Dziewczyna jest zawiedziona, uprawia ze mną seks waginalny, robi mi "lody" a ja ją zaspokajam tylko dłonią.
Poprzez stosunek nie dochodzi, a oralnie nie mogę, wiem, że mnie kocha, mi również na niej zależy, ale wiem, że ona ze mną ma beznadziejne życie seksualne, i nie wiem co zrobić aby to zmienić. Zabiegu jej nie proponowałem raz, że to poważna operacja, a dwa koszta dość spore.
|