Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 14:37   #1111
rudaska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Powiem Ci, ze po niczym nie miałam takiego wrażenia jak zmywalam to z twarzy, nie umiem nawet ująć tego w słowa jaką ta twarz była tylko, ze zmoczylam twarz woda, namydlilam w dłoniach to mydło, siup na twarz i mogłam ja szczoteczka kosmiczna, więc to może taki podwójny efekt

Wymiary są podane, ale np biodra są w S 88-92 cm a w M juz od 96 cm sie zaczyna, no a jak ja mam 92 to nie wiem jak na to patrzeć, z kolei w cyckach pasuje mi S, a wzrost podobnie jak z biodrami, mam 163, może 164, a tam górna granica to 164 cm
Ale zastanawiam się jednak nas S, bo w M raczej nic nie noszę, a te koszule są ładne i nawet potem można je nosić do spania, a nie chce mieć na sobie worka, żeby platal mi się przy spaniu...

Skoro Mały rośnie, to wszystko ok, pozazdrościć stałej wagi

Super body

Piękny, łudzaco podobny do wcześniej wybranego przez nas Tako marine

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Dzięki. Ja bym na twoim miejscu wzięła luźniejsze bo biust może się jeszcze zmienić. Ja sama wzięłam L, chociaż teraz noszę niektóre bluzki S, najpierw żałowałam ale teraz cieszę sie ze mam taką jedną luźniejszą. Drugą wzięłam M

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy odzywiacie sie teraz tak mega zdrowo ?
Dostalam z☠☠☠ke (od tesciowej) ze nie jem salaty i pomidorow.
Za to wpierdzielam jablka, mieso i cebule. Plus banany. I duzo duzo nabialu...
Ale jakos tak wyrzuty mnie dopadly ze glodze malego
I jeszcze mi durna jeczy ze powinnam wiecej czasu na sloncu spedzac poki pogoda jest..tyle ze ja pojde pochodze 5 min a potem caly wieczor zdycham.

enedue co sie nie meldujesz po wizycie
Ja na pewno odżywiam się za mało różnorodnie. Jem sery, pomidory, owoce, chleb żytni i ziemniaki. Czasem makaron, jajka, kiełbasa koniecznie z czekoladą i dżem śliwkowy. I tak w kółko, ale to z mojego lenistwa. Czasem ugotuję jakąś zupę

Evcia śliczne ciuszki, szczególnie body
3 razy się dziś ubierałam i 3 razy bluzkę na lewą stronę założyłam i to tył na przód
Dziewczyny kiedy zaczęłyście odczuwać najmocniejsze ruchy? ja dziś zaczynam 28 tydzień i z dnia na dzień czuję więcej i mocniej. I raczej na górze. czuję się tak jakby ktoś ruszał moimi mięśniami brzucha za mnie. I kupiłam dziś skarpetki z grzechotką za 8 zł. Cena mnie skusiła

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Adka zróbcie co konieczne i puśćcie to auto. Szkoda twoich nerwów. A jak wam się chwila coś będzie psuło to dopiero będzie kłopot