2015-09-24, 16:17
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w
Cytat:
Napisane przez lexie
Ale jaki jest sens zawsze odpisywać, jak się już wie, że np. dana osoba totalnie się nie podoba i od razu nie jest się zainteresowanym?
|
Ale znaczna część dziewczyn nie odpisywała na moje wiadomości, NIE zaglądając nawet na mój profil. Na badoo jest taki wskaźnik. Chyba mi nie powiesz, że wywnioskowały to, że się nie podobam po miniaturce zdjęcia, gdzie w dodatku byłem złapany w kadr z pewnej odległości? 
Nie, nigdy nie zaczynałem od "Hej, poklikasz?" ani prawiąc komplementy jaki to śliczny z niej łabędź, ani rzucając niesmacznymi żartami o murzynach. Nie pisałem również, że mam ochotę ją tu i teraz przelecieć.
Rozpoczynałem zwykle neutralnym pytaniem, związanym z jej zdjęciami, np. w jakim mieście jest taki zamek, albo w którym państwie takie wybrzeże? I czy poleciłaby na wypad? Ludzie lubią się pochwalić tym, gdzie byli i co robili. Okazja do tego była, ale chęci brak.
Z góry zaznaczę, że nie zagadywałem do samych modelek i ślicznotek. Zresztą na badoo jest ich niewiele.
Biorąc powyższe pod uwagę, jak mam nie odnieść wrażenia, że gros dziewczyn jest tam wyłącznie dla atencji? "Wczoraj napisało do mnie 10-ciu, dziś 15-stu, chyba naprawdę jestem piękna. Były niech żałuje".
Edytowane przez 201701300916
Czas edycji: 2015-09-24 o 16:19
|
|
|