Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 17:09   #266
Matylda800
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Cytat:
Napisane przez kamilamimila Pokaż wiadomość
Dziewczyny,te,które poronily i dostaly zaświadczenie ze szpitala i zarejestrowały dziecko,proszę,napiszcie mi w jakich szpitalach bylyscie,czy ktorys w Krakowie?Kopernik?I czy to tez byla tak wczesna ciaza jak,moja?Teraz to juz jest 9 i pól tygodnia,czyli 10 tydzień ale śmierć plodu nastapila po 7 tygodniu,nie wiem jak to sie liczy.Chodzi o to,ze Dr Radecka napisala mi dzis,ze dopiero po 21 tygodniu ciazy to jest porod,a wcześniej,do 21 tc to poronienie,czyli wyglada na to,ze nie wypisze mi tego zaświadczenia i ze to zależy od lekarza,bo,powinni byc napisane urodzenie dziecka martwego.Dziwne to wszystko,ze kazdy robi sobie jak chce i ze to zależy od lekarza,nie powinno tak byc,powinno byc prawo regulujące to.Mam juz tego dość ,jestem zmeczona i pewnie skończy sie na tym ze nic nie zrobie,nie mam juz sily😞Niech tylko sie to juz stanie...
Dziewczyny
Ja jestem w szoku co Wy tu wypisujecie.
Ja miałam 3 martwe ciąże i 1 poronienie.Za każdym razem jak byłam na usg i wyszło ,że jest martwa ciąża to od razu lekarze mnie wysyłali do szpitala, dawali lek na poronienie, następnie łyżeczkowanie.Raz miałam podobną sytuację byłam w 10 tyg.ciąży a wyszło że jest martwe od 8 tyg. Doktor kazał mi szybko pojechać do szpitala żebym zakażenia wewnątrz nie dostała bo by było źle.
A teraz tutaj czytam ,że każą Wam nosić martwe ciąże aż się samej poroni. O co tu chodzi. Nie chce Was straszyć ale nie boją się że Wam się coś stanie? No chyba,że teraz jest inaczej a ja jestem w błędzie. Pamiętam jak byłam na badaniu przesiewowym u Wiechecia i wyszło,że mam martwą to też od razu kazał jechać do szpitala.
Proszę odpiszcie bo ja naprawdę się martwię czy to się tak wszystko pozmieniało od 2009r.
Zdrowia życzę.
Matylda800 jest offline Zgłoś do moderatora