zapraszam serdecznie
>>DUUUUŻA DOKŁADKA 6 WRZEŚNIA<< ale popatrzcie tez na cała galerię bo coś się mogło rozjechać
>>DOKŁADKA 4 WRZEŚNIA<<
jeszcze na 4tej stronie różowa bluzeczka z koronką i błyszczącymi dodatkami
dołożyłam dziś:
SPODNIE DENIM CO - BOJOWKI są super - dopiero co kupiłam ale okazało się że nie wyglądam w nich za dobrze i są za długie więc z żalem...
BIZUTERIA
oto:
>>ODYNKOWA SZAFA<<
tutaj na bieżąco wrzucam fotki ciuszków - będę informować o dokładkach
pytajcie - podam wszystkie wymiarki - oczywiście rzeczy są na wymianę, ceny były umieszczone przy nich orientacyjnie...
ponieważ niedawno urodziłam dziecko to w zamian szukam tunik, dłuższych bluzek, najlepiej w stylu retro lub w paseczki
moje kolorki to pomarańcz, zieleń, czerwień i brąz no i może róż ale nie koniecznie jako sam ale jako połączenie z innymi kolorkami
mam słabość do swetrów z golfami opadającymi na ramionka i do szerokich spodni
aha i bardzo poszukuję torebki reserved - worka były w brązie czerni i żólci w zeszłym sezonie
nie ważne w jakim kolorku
kontakt do mnie na gg 2953059 ale ogólnie jestem przy kompie więc postaram się kontrolować wątek
aha mogę przyjąć ew coś dla niuni ale tylko rzeczy które bardzo mi się spodobają bo ma dużo ciuszków
dokładeczka z 20 sierpnia: to czego nie ma w linku

1.super pomarańczowa melanżowa kamizela-nietoperz - niestety zdjecie nie jest w stanie oddać jej uroku
4.bardzo fajna kamizelka Street One z dżinsu łączonego ze sweterkowym tyłem, rozmiar 38
5.sweter Reserved - kolejny nieudany zakup nigdy nie założony, rozmiar S
6.super pomarańczowa koszula Philip Russel, rozmiar M
7.sweterek z dużym wywijanym golfem Orsay, rozmiar XS ale zaniżony jest
8.turkusowy sweter Camaieu, rozmiar S
9.granatowy sweter w paski CARRY, rozmiar M
10.białe body, rozmiar 38
11.super spódnica MEXX której uroku nie odda żadne zdjęcie, ślicznie podkreśla figurę, rozmiar 34
12.super długa marynarka Libre Ville, rozmiar 36
13.koszulka HOUSE, rozmiar M
14.spódnica Libre Ville, rozmiar 36
15.super siateczkowa militarna koszula Supreme Girl, rozmiar L
16.super kurteczka - nietrafiony prezent ale kosztowała sporo więc cenę ustalę indywidualnie jak ktoś będzie zainteresowany - chciałabym żeby komuś posłużyła bo nie była noszona a jest super

, rozmiar S
17.nowa czapka DIVIDED
18.super ażurowa narzutka z dużym golfem Peruna Marks&Spencer, rozmiar 18
19.różowa koszulka w panterkę, rozmiar XL (do kompletu jest spódnica w galerii)
20.super torba Elle
21.super torba siodło w kolorze brązowym, nowa nie używana
22.plecak z limitowanej edycji Plusa
dołożyłam też do linku z moją szafą

złote balerinki są z wymianki - niestety okazały się na mnie za duże
**MEGA DOKŁADKA Z 24 SIERPNIA**