Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZBIORCZY: Przebarwienia, plamy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 17:45   #260
laza
Zakorzenienie

Dot.: ZBIORCZY: Przebarwienia, plamy

Czesc zglaszam sie do was bo nie wiem co zrobic. Mialam problem z tradzikiem glownie w okolicy ust i brody, poszlam do dermatologa. Lekarz przepisal mi Zineryt oraz Acnederm 2-3 razy w tyg bo moja twarz ma sklonnosc do przesuszania sie. Zineryt na razie pomogl, czasem cos wyskoczy ale juz nie tak jak kiedys, acnederm srednio pomaga glownie przesusza i nie rozjasnia przebarwien, a kiedy mam przesuszona skore to sa one bardziej widoczne. Zalaczam zdjecie na nosie to piegi oprocz tego czerwonego, moje przebarwienia po tradziku sa czerwono-brazowe na zdjeciu nie sa az tak widoczne bo aparat troche oszukuje i wygladza kolory w rzeczywistosci sa duzo ciemniejsze. Czy ktos z was jest mi w stanie cos poradzic? Probowalam tez ostrych peelingow z ziaji myslalam ze jak zluszcze naskore to troche skora sie rozjasni ale niestety to dziala w przeciwna strone - sa one jeszcze bardziej widoczne. Stosowalam tez krem na przebarwienia la roche posay effaclar duo + i nie za bardzo pomogl. Chcialabym wyjsc z domu bez makijazu i nie martwic sie tymi przebarwieniami na skorze, bez podkaldu, ktory wyrowna koloryt niestety nie wyjde. Nie wiem co robic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2265.jpg (80,6 KB, 13 załadowań)
– wszystko może Cię uszczęśliwić.
laza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując