2015-09-24, 18:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Napisane przez MallaMi
Ewusia śliczny brzuszek 
|

Cytat:
Napisane przez MallaMi
wczoraj jeszcze dotarła druga paczka z dwoma kocykami - są mega mięciutki, milutkie w dotyku i na pewno będą ciepłe. tylko trochę kłaczą ale mam nadzieję że pranie załatwi sprawę. do tego szczotka do mycia butelek, myjka do ciała i łapki niedrapki 
z kolei dziś w aptece kupiłam butelkę (dychę taniej niż auchan!), smoczki do butelki i termometr do wody. no i oczywiście byłam z siostrą i wstąpiłyśmy do lumpka  grzech nie wziąć za 13zł 
|

Cytat:
Napisane przez kinga1701
Czy specjalny płyn do mycia butelek dziecięcych to jest chwyt czy to ma sens? Nie wystarczy zwykły płyn do naczyń ?
|
moim zdaniem to chwyt marketingowy 
na butelkach które wczoraj dostałam na warsztatach (i w związku z tym więcej na razie nie kupuję ) jest napisane ze myć płynem do naczyń i że nawet w zmywarce można myć, więc bez przesady
Cytat:
Napisane przez baby montana
To ja jestem taka sama w życiu bym nie poprosila o pomoc. Ale ja q ogole zosia samosia jestem,wczoraj samochod sama zapakowalam prawie pod dach...a dzisiaj zaluje,bo od dwoch godzin siedze na promie (a wczesniej dwie godziny jazdy) i co 5-8 minut brzuch mi sie bardzo twardy robi i boli, no i jeszcze sobie wmawiam ze to nie jest normalne ze mala sie tak bardzo nisko rusza i sie boje ze cos jest nie tak. Jeszcze pol godziny na promie a pozniej kolejna godzina autem :-(
|
musisz nauczyć sie prosić o pomoc, bo tu nie chodzi teraz o Ciebie, ani Twa dumę czy cokolwiek, ale o dobro Twojego dziecka. Zawłaszcza że wiesz że jakby coś się działo lekarze Ci tam nie pomogą..
|
|
|