Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-24, 18:40   #1164
lobofylia
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Dziękuję Wam za miłe słowa... już mi przeszło bo TŻ mi wypomniał słodycze którymi się opychałam ostatnio z racji lekkiego doła... sory... schudłam w tamtej ciąży duuużo bo ponad 35kg więc sory a najważniejsze że z Małym ok i macie racje to tylko pomiary na "oko" z tym usg... więc myślę że bedzie ok!

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

No właśnie Muszę trochę wrzucić na luz, wiem
Mam nadzieję, że ja znajdę więcej plusów kp, okaże się niedługo

Kochana będzie dobrze Będę się modlić, żeby wynik był ok. A może tak jak Gryzelda pisze zrób sobie to dodatkowe badanie? Wtedy wszystko będzie jasne i się uspokoisz
no... ja w kp widzę jeden tylko plus bo ja z tych co kp nie lubiłam.. pisałam kiedyś... więc plus jeden KASA i zamierzam zainwestować w świetny laktator i będę w nocy karmić piersią a w ciągu dnia odciągać i karmić
a terror laktacyjny to kooooszmar...

ja też popieram Gryzeldę zrób AWIDNOŚĆ.
pamiętasz ja miałam cytomegalię aktywną i jest ok... i w pierwszej i drugiej ciąży. i cuda z krwiakami i wogóle i krwawienia i teraz jakieś dziwne akcje i... jest OK! u Ciebie też będzie!!

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Czubasek - za miesiac ide.. dokładnie 21 nocek zostało
Finansowo byłoby ok, ale zależy mi, by dłużej byc na samym macierzyńskim z dzieckiem juz.. w pracy dalam znac kiedy chce isc - musze to zrobić min miesiac przed planowanym urlopem.
trzymam kciuki!
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora