Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 19:42   #1460
Georgina_Kincaid
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A więc dziś mam zachwianie nastrojów

Najpierw się wkur.fiłam
Byłam na bazarku i spodobała mi się sukienka dresowa, do kolana, z kieszeniami i chciałam przymierzyć a baba daje mi rozmiar 44 Ja jej mówie, że to nie mój a ona do mnie, że na pewno wejdę a ja jej na pełnym wkurfie już: ooo ja Pani też gwarantuję, że w to wejdę Przymierzyłam, wyszłam a baba bez słowa się okręciła i poszła coś grzebać W życiu nie nosiłam rozmiaru 44
Ale rozmiarówka tak zawyżona? Ja już przestałam zwracać uwagę jak raz mnie w 38 wpychali a raz w 44

[QUOTE]

Później wróciłam do domu i przeżyłam mały szok

Przebierałam się i weszłam na wagę żeby sprawdzić czy te wczorajsze 72,3 kg to prawda a dziś było 71,9 kg Kilka razy schodziłam i wchodziłam i za każdym razem 71,9 kg

[QUOTE]
Super! Zaraz 6 z przodu
Cytat:
Mój kolega jakoś dłużej opowiadał Co robiłaś przez pół filmu? Co on robił przez pół filmu?
Ależ intymne pytania dziewczynie zadajesz

Cytat:

Ukroiłam sobie tą końcówkę przy środku tak tylko na jeden gryz i poszłam spać

Wow, ja bym nie dała rady. Nie zasnęłabym. Minimum jeden trójkąt a i tak miałabym problem z odpuszczeniem dalej
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Trening melduje wieczorem jeszcze jadę na tabate+stretching z rolkami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość

Mela wiesz, że avocado jest w promocji w biedronce? Po 9.90. Kupiłam 2 to będzie nutella
Może też bym się przeszła