2015-09-24, 19:37
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Wreszcie po pracy, kupiłam siostrze Tż prezent na urodziny a sobie szlafrok który wieki juz chciałam taki mięciutki sweterek i pidżamowe spodnie 
Panna bedzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez Sophie24
Ciepłe gacie  Z początku myślałam, że nauszniki a potem, że bluzę
Faktycznie się spiesz i zakładaj wątek:P
Kurdę, nie widzę bo jak zwykle w pracy blokuje:/ W domu zobaczę  A to coś mi się pomyliło bo myślałam, że pierścionek jest z białego cały 
|
No jutro mam wolne postaram sie ogarnąć 
Cytat:
Napisane przez zambeza
Cuddly, rzeczywiscie duzy diamencior  a jakie ladne paznokcie
no to bedziesz zaczynala nasz sezon 
|
Paznokcie teraz sa spoko ale juz mi sie znudziły bo zamówiłam brokat holo i efekt syrenki i wszystko juz przyszło i juz chce nowe po tygodniu , jak żyć 
Cytat:
Napisane przez Nimilimi
Bierze któraś z was ślub w okularach?
|
Na codzień nosze, na slub nie. Patrzę na foty z cywilnego to jednak to była doba decyzja, nie pasują okulary dla mnie. (a jeszcze niedawno sie umierałam ze w nich pójdę) 
Dziewczyny noszące soczewki - ja jak juz nosze te jednodniowe ale mi mówili ze nie można nosić dłużej niz 12h. Od makijażu oj 11.00 dajmy na to do konca wesela jest dłużej niz 12h :/ nie wiem co robić, kupić tygodniowe? Nie bardzo chce no nie używam ich na codzień
Cytat:
Napisane przez taedio
Witam nowa PM  ja tez ze śląska
Nosze okulary codziennie ale na slub soczewki 
|
Piona
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Cuddly jaki wieeeelki diament
mysza 
|
Sroka jestem Tż zna mnie dobrze
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
kupiłam wreszcie album na zdjęcia z tegorocznych wczasów, zaraz biorę się za układanie 
|
Tez musiałabym wreszcie wywołać foty i kupić albumy. Zalegam juz ze zdjęciami niewywolanymi od urlopu w Turcji chyba z 2013 roku 
Cytat:
Napisane przez lolusl
Przecież soczewki to koszt 72 zł /3 msc  Wcale nie jakoś dużo.
Ja idę w soczewkach,ale chodzę na co dzień w soczewkach,wiec wybór prosty.
Też mam problem z uszami przy kolczykach,ale założe, trudno,najwyżej potem będą spuchnięte
|
Tez mam problem z uszami ale wiecie co miałam komplet z białego złota od Tż i założyłam na cywilny od 11.00 do 21.00 miałam na sobie i NIC mi sie z uszami nie działo
Mama sie śmiała ze z emocji chyba nie zauważyłam czy co ale nic nie było nie tak
Cytat:
Napisane przez lolusl
Ja jestem bluszczem i lubię to i płakusiam jak jadę gdzieś daleko 
|
Ja tez jestę bluszczę 
A Tż wyjeżdża za 2 tyg na kilka dni buuu, dobrze ze koteł ze mną zostanie
|
|
|