Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 19:46   #198
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
to ja jestem chyba antybluszczem

zrobiłam sobie kakałko na lepszy humorek
Ja raczej też Choć im dłużej ze sobą mieszkamy tym nabieram więcej bluszcza

Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
My też jesteśmy obydwoje bluszczami ale nic dziwnego skoro przynajmniej raz w roku mamy 2 miesięczną rozłąkę, to później nadrobić ten czas jakoś trzeba
W ogóle mój TŻ narzeka, że poszłam do pracy. Z jednej strony super bo coś nam kasy wpadnie zawsze,a z drugiej mówi że mu brakuje tego, że jak wpadał na chwile z pracy do domu w ciągu dnia to zawsze byłam. A teraz pobudka o 5, o 6 autobus, potem jeszcze 4km na nogach, a o 15 z powrotem, także w domu jestem jak zdążę na wcześniejszy autobus koło 16, a jak nie zdążę to 16.30.
Przyzwyczai się do tego Trudo by z tego powodu nie pracować:P Zawsze macie wieczory i weekendy dla siebie Niektórzy jak pracują zmianowo to nie widują się prawie w ogóle

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
http://www.thesnapshots.pl/monika-piotr/
wrzucam, bo mnie zauroczyło i są posoki
wiem, że sporo nie lubi takiej prostoty u pmki.
mors - a wystrój to coś chyba pod Twój gust
Pięknie - sielsko i prosto

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Coś innego. Mam magistra z pedagogiki- socjoterapii i pracuję w świetlicy socjo, więc z trudną młodzieżą
Aaa, to faktycznie praca ciężka ale często też daje dużo radości

Wzięłam laptopa jednak

Cuddly - wreszcie widzę fotkę - bardzo ładnie wygląda razem obrączka z pierścionkiem Pasuje idealnie

Wpadałam do domu, wyszłam z psem, odkurzyłam, zmyłam naczynia a teraz siedzę z czystkiem, pieczonymi warzywami i chipsami z jarmużu - coś czuję, że te chipsy to faktycznie hit:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora