2015-09-24, 20:05
|
|
w drodze do...Ciebie...
|
Dot.: Intymny problem z dziewczyną
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka223
Ja tak samo uważam. I przyznam szczerze że do dzisiaj nie wiedziałam że wargi sromowe mniejsze mogą wystawać, więc obejrzałam sobie zdjęcia na google, i też mnie to obrzydziło. Nie potępiam autora.
Z drugiej strony nie wyobrażam sobie że cokolwiek w moim facecie którego kocham mogłoby mnie brzydzić, nawet jeśli miałby tam coś nie tak, to raczej nie powstrzymałoby mnie to od orala, bo oral uwielbiam.
Tak naprawdę to ciężko tu doradzić, dziewczyna nic nie może na to że ma taką budowę, a facet nic nie może na to że taka budowa go odrzuca. Myślę że prędzej czy później dojdzie tu do rozstania, bo jeśli chłopak będzie się zmuszał to prędzej czy później obrzydnie mu seks, a jeśli kompletnie przestanie to robić to dziewczyna będzie sfrustrowana i nabawi się kompleksów. A wiadomo że niedopasowanie seksualne może zniszczyć każdy związek.
|
Co ci autorze po miłości jak jesteście niedopasowani seksualnie, pisałam już to wcześniej i powtarzam teraz. Jeśli na prawdę cie obrzydza i nie dasz rady to trzeba się rozstać, bo tak to nie ma racji bytu. Z czasem jeszcze bardziej się pogorszy.
|