Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 21:11   #1482
Georgina_Kincaid
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Ja mam tylko problemy po imprezach gdzie przedawkuję z jedzeniem lub po całym dniu na uczelni kiedy np siedzę przez 10 godzin bez ruchu. Chyba mój brzuch nie lubi być ściskany
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
gazy to moja największa udręka taki mechanizm, ze jak sobie nie pierdniesz to Cię skręca jeszcze mocniej. A jak sobie pierdniesz to śmierdzi, albo głośno i nie wypada Dlatego trzeba się pilnować i nie jeść zakazanych produktów U mnie są to węgle (pieczywo, makaron) i owoce
To ja właśnie mam tak jak tulipan pisze. Jak długo siedzę (uczelnia, praca) to brzuch wzdęty, gazy i boli tak, że ruszyć się nie mogę Dzisiaj na tym szkoleniu myślałam, że zdechnę przez to.