Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '94 Reunion, część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 20:47   #105
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Jesień się jeszcze na dobre nie zaczęła a ja się czuję jak w listopadzie
ja kocham jesien, zawsze mi motywacja i chec do zycia wtedy wraca ale ja kocham nosic plaszcze, szaliki, czapki i jak jest szaro
Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Szykuje przebranie i lece Albo zrobisz ze mnie takiego ładnego szkieleta jakim Ty byłaś kiedyś Ale raczej by to do mnie nie pasowało chyba

Ach.. no tak.. logiczne Przyjrzę mu się jak skończę flavo C. Teraz mam to i serum z bielendy i Acne derm, trochę dużo tych specyfików na przebarwienia

OOOoo ja poproszę zdjęcia jak przyjdą. Tak mi się podobają te meble, chciałabym meble tarasowe z palet, z takimi ładnymi poduszkami i w ogóle.. Szkoda, że na moim balkonie jest za mały daszek i takie meble to by były pewnie szybko zniszczone.. Za to taras okupują rodzice więc im się nie będę wtryniać.
I w ogóle oprócz łóżka chciałabym jeszcze stolik kawowy, prosty, na kółkach, ze szkłem na wierzchu ale w pokoju nie będę miała na to miejsca. Chyba, że bym połączyła nasze pokoje

Olaboga, 6:30, bój się Boga, tyle czasu się w łóżku wylegiwać?!?

Też krem pichcisz?

Ja bym się bała żeby nie zajumali... W ogóle odkąd zgubiłam kluczyk do szwagrowego U-locka i jeździłam do pracy z moją linką na kod to co pół godziny zapuszczałam żurawia i sprawdzałam czy stoi na miejscu.. To przecież większy sekator wystarczy i po rowerze
jacha, pelna stylizacja by Nat meble z palet dla mnie spoko, ale wlasnie w klubach, restauracjach etc, jakbym w domu miala miec palety to by mi sie po nocach obciążenia ze spedycji sniły haha wstawie fotki na insta to zobaczysz
no u nas tez kradna, a szczegolnie we Frankfurcie - i szczegolnie polacy no, teraz to mozna tez pewnie na uchodzcow liczyc ( alez jestem niepoprawna politycznie ) bo u nas oddali im juz jeden caly hotel 4* i wokol nas sa obozy dla nich porobione

a rower przspal bezpiecznie noc!
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
to znając życie i tak wstawałaś najwcześniej z nas wszystkich czyli miałam rację

też krem szykujesz?

o kurde z moim obecnym nastrojem chyba bym się rozpłakała przy tym rowerze

bylo blisko, ale zapalilam 3 papierosy i przeszlo
a krem z marchewka, cebula, curry, ibirem i papryka dzis robie znow, bo bylam u ortodonty i juz czuje, ze z gryzieniem mam spokoj na kilka dni
Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
Czuję się zaproszona na imprezkę, mimo że za klabingami nie przepadam!
to bedzie czilałtowy-klabing
Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
Kobieto, co Ty mówisz Mnie na przykład jakieś ASAPY i inne takie nie jarają. Jak rap to przede wszystkim amerykański oldschool Jestem zakochana i uwielbiam słuchać
eeej ja jak wbijam malowac sciany do klubu, puszczam na sprzecie Wild for the Night i juz mamy mały melanż haha *umc umc*
Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Mój tłuszcz zamienia się w więcej tłuszczu

kolejny z dupy dzien za mna, jezu jak dobrze, ze jutro do poznania i wino z przyjaciolka wypijemy a potem na 8 w sobote i na 8 w niedziele
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując