Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-25, 12:31   #1346
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ono jest badane, spokojnie. Tak jak dziewczyny pisały, chodzi o takie mleko "od chłopa"
Aaa to dziękuję ;*
Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Jestem taka wkur..... !!!! Zepsuła mi się suszarka !! I kij z tym ze mam pol głowy mokrej .. a musze zaraz wyjść .. ale to jest kolejny wydatek !! Którego nie przewidziałam.. jak nie piecyk w łazience to suszarka .. znowu nic nie dołożę .. a zaraz grudzień i kasa będzie mniejsza .. poprostu mam taki wnerw ze bez kija nie podchodz; (
Ojeju ale to zawsze tak jest jak na złość, chcesz zaoszczędzić na coś innego, to,co innego sie pier... współczuję Ci, ale co możesz, złośliwość rzeczy martwych ;/ nerwy tu nic nie pomogą, szkoda Ciebie i Małej ;*;*
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Jak wrócę to będę leżeć obiecuję.
Wlacze tv i polecę. Żeby pić muszę wrócić bo jak nie to kupa zaraz

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Glaszcze !!!
Biedna kochana !!! Wiem co czujesz jestem wściekła od 2 dni ://

Zaraz będę szukać lasy na necie jakiś zleceń czegokolwiek co mogę zrobić w domu...
Dbaj o Was, bo to nie żarty, jeszcze jakieś osłabienie i choroba sie przyczepić, lepiej zapobiegać ;*

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ja też masuję przy smarowaniu

Zapakowałam do pudełka z kurtkami i wyniosłam na strych. Przynajmniej odkryłam ile mam fajnych par spodni, a nie nosiłam

Moje tak samo Niby mąż mówił, że mu się podobają, ale teraz widzę, że podobają mu się o wiele bardziej więc niech już takie zostaną, nawet ciut większe mogą być

Ja w tym szpitalu co rodzę to nie ma porodu w wodzie, ale gdybym tutaj nie rodziła, to miałam wybrać szpital w Rzeszowie i teraz jest tam możliwość porodu w wodzie, ale nie wiem czy bym się decydowała. A ty chcesz w szpitalu czy w domu?

Ej, ja też tak niedawno miałam... Stałam w kolejce z mamą i mówię do niej, że nie wiem czy dam radę iść dalej na zakupy bo coś mi się dzieje z jelitami... No, ale ona do jeszcze jednego sklepu, myślę sobie dam radę. Poszłyśmy do innego i było WC! Więc ja mówię, że muszę... idę, a tak światła nie ma i ciemno jak w d... No, ale od czego ma się latarkę w telefonie Więc zrobiłam sobie nastrój i uratowałam sytuację

Mam nadzieję, że lekarz przepisze Ci coś dobrego i szybko przejdzie

Tż dobrze mówi!

Ja być może będę robiła zamówienie jeszcze raz, bo sobie oczywiście po czasie pomyślałam, że mogłam zamówić jeszcze Nizoral, Sanprobi, gruszkę zapomniałam zamówić, mogłabym Jantar przy okazji... no pusty mam ostatnio łeb, że aż czasem dziwię się, że tak można

Mój tak samo Jest bardzo wyrozumiały

A może spróbuj wystawić w jakiejś grupie na fb, albo na all? Możesz jeszcze zarobisz na nich

Jak nie będę mogła zwrócić to trudno sprzedam dalej albo sobie zostawię na 'szczuplejsze czasy'. To 30 zł więc nie będzie tak szkoda

Zamówiłam wianek/opaskę na sesję i pani u której kupiłam obiecała, że w poniedziałek wyśle, żeby zdążył dotrzeć
Haha mam to samo, chodzę na codzień w takich starych bluzkach, a ile mam ładniejszych, których nie nosze, więc zrobiłam wymianę nawet nie wiedziałam, że takie mam ubrania

Mój tez tak mówił, ja to w ogóle zawsze miałam kompleksy odnośnie moich piersi, jak zaczęły rosnąć w podstawówce, tak skończyły od razu, nic przez tyle lat nie urosly, nawet bluzki z dekoltem nie mogłam nałożyć
Więc taka zmiana, nawet mi się podoba i lepiej Ie z tym czuje, mimo że jakoś drastycznie nie urosły, ale widzę, że są pełniejsze i takie bardziej kobiece, a nie dziecięce?

Moja siostra tez zawsze takie miała, ale po dwóch ciałach też jej się biust powiększył i taki został, więc może u mnie bedzie podobnie, co prawda został jej też brzuszek, to tego już bym nie chciała ;P

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
No niestety jest tak źle No ale już nic nie poradzę. Są ogromne to i oklapły. Jak dla mnie mogłyby być mniejsze [emoji14]:

Ja jem ogólnie to na co mam ochotę, nie panikuję jakoś specjalnie. Jak poczytać w internecie, to w ogóle wszystko trzeba by odstawić Odstawiłam jedynie alkohol i kawę.

To u mnie jest tak, że Mężowi kupi się buty za 160 zł, bo ma duże stopy i ciężko jest coś znaleźć, a ja dla siebie za 60 nie wezmę, bo mi za drogo To samo z ciuchami

A jakby tego było mało, to wczoraj Mąż na gwóźdź najechał. Kolejne wydatki. W ogóle skąd biorą się wielkie gwoździe na ulicy? [emoji14]ala:
Hah to u mnie jeszcze lepiej, bo Tz kupuje spodnie za 300 zl, bo ma umięśnione uda i tylko niektóre fasony są na niego dobre, więc musi kupić markowe, ja chodzę nawet i w takich po 30 zl

No i z ubraniem podobnie, widzę koszulkę dla niego za 60 zł i myślę o fajna, niedroga to mu kupie, jak widzę koszulkę dla siebie za 60 zł to myślę, jeju czemu ona aż taka droga... no i oczywiście nie kupuje, tylko potem szukam w ciuchach

Ejj koniec września a u mnie pada deszcz i... grzmi?? [emoji50]

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora