2015-09-25, 12:26
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Intymny problem z dziewczyną
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Bo bydlak, zwyrodnialec, bo mu się nie podoba taki a nie inny układ anatomiczny. Cham, jak on śmie w ogóle.
|
Ma prawo do swoich dziwacznych upodobań. Ale jeśli te upodobania są nienegocjowalne (wszystko jedno, czy pan nie może, czy nie chce się zmieniać) i są dość niszowe, to trzeba o nich mówić na początku.
Wykorzystywanie dziewczyny, która go kocha, to jest chamstwo.
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Wpisałam w google "większe wargi sromowe", czyli zrobiłam to, co zapewne robi większość ludzi szukających rozwiązania problemu w internecie. Pierwszy link i mowa od razu o zabiegu. No ale jasne, to że chłop wyczytał o zabiegu jako o jednej z opcji, świadczy o tym jakim jest burakiem.
|
Jest burakiem, że w ogóle o tym pomyślał. Ale cóż, burak też może być w związku, więc uważam, że operacja to jedna z opcji, dla mnie to kosmos, ale cóż, związki są różne. Ja tam jestem za szczerością mimo wszystko. On lepiej zna swoją dziewczynę, pewnie wie, co i ile może jej powiedzieć, żeby się nie załamała. A ona widać nie do końca zna jego, skoro nie wie do tej pory o tak silnej preferencji w tak ważnej kwestii. Możliwe, że gdyby znała prawdziwy powód kulejące życia erotycznego, wiedziała, jak uroczymi słowami on określa jej narządy płciowe i jak się rozpromienia na myśl o szparce byłej, problem rozwiązałby się bez skalpela.
|
|
|