Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca jako korepetytor/ korepetytorka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-25, 12:30   #4
Tiraamiisu
Przyczajenie

Dot.: Praca jako korepetytor przez Skype'a

Kruszek, miałam taki zamiar, ale chciałam się u kogoś zatrudnić, żeby nie musieć bawić się w zakładanie działalności gospodarczej, itd. Sporo czytałam o tych wszystkich rozliczeniach i mam już kompletny mętlik w głowie (nie wiem czy bym to ogarnęła), a u mnnie jedynym wyjściem byłaby księga przychodów i rozchodów...

Ysabela, z tego co się orientuję, to zainteresowanie jest całkiem spore. Ogłaszają się różne centra, które trudnią się tylko korkami z języków obcych i zamierzam im przesłać swoją ofertę, ale najpierw chcialam się też dowiedzieć z pierwszej ręki jak to wygląda Ogólnie to zaczynam trochę ''od kuchni''. Generalnie to nie wiem czy mój Internet to pociągnie (nigdy przez Skype'a nie rozmawiałam), ale generalnie zasięg jest przyzwoity i się nie tnie nawet przy filmach - zasięg HSPA+, tyle, że mobilny i boję się, że będzie ''zrywać'' połączenia. Szukam właśnie ludzi, którzy chcieliby się podzielić opiniami na ten temat i jak im się pracuje/pracowało w ten sposób, bo w Internecie nie udało mi się za wiele opinii znaleźć... Ale dziękuję bardzo za odpowiedź, kto wie... może akurat trafię do Twojego kolegi
Tiraamiisu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując