2015-09-25, 12:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Intymny problem z dziewczyną
Cytat:
Napisane przez carolina662
Napisałam, że nie jest okej. Ja bronię jedynie samego prawa do posiadania preferencji i nie zgadzam się z koniecznością ich zmiany. Tyle.
|
Ale nikt nie wysłał chłopaka na terapię. Ktoś sugerował, żeby chłopak zastanowił się nad sobą, bo jego zachowanie obecne jest niesmaczne.
Ja bronię tego, że kobieta ma prawo wyglądać tak jak chce i jak się urodziła i nikt nie ma prawa jej wysyłać do pana doktora z tego tytułu i wyzywać od obrzydliwych słoni, a wy mi przytaczacie wątki z naturalnymi sposobami powiększania piersi. To niech sobie kwas hialuronowy wstrzyknie, nie będą zwisać, a stosunkowo tanio i biodegradowalnie. 
Jak tylko zobaczę kobietę, której ktoś powie "obrzydza mnie twoje ciało" skieruję ją tutaj. Bo chłopina przecież może mieć preferencje i ją wykorzystywać, nie? Bo po ciąży piersi jej opadły, jego obrzydzają, ale obiad sam się nie ugotuje. Bo na coś podobnego, chociaż w mniejszej skali dajecie przyzwolenie.
A pierwsze posty, niegrzeczne i prześmiewcze były spowodowane formą, w jaką problem został ujęty. Dziewczyny sobie tych słonich uszu nie wymyśliły, tylko autor użył tych słów.
|
|
|