Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-16, 10:24   #1805
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Kina wlasnie zobaczylam Renie,fajniutka,moja siostra ma identyczna i jest bardzo zadowolona z takiego auta
No to teraz na weselicho siostry pewnie swoim autkiem pojedziecie
dzieki Kachulko, widze, ze duzo osob ma takie samochodziki i sa zadowoleni, wiec mam nadzieje, ze i nam bedzie sie dobrze sprawowac
a na weselicho pojedziemy renia oczywiscie, ja ubrana na czarno, TZ na czarno, no i renia oczywiscie pod kolor, jak mafia wpadniemy, hihi
Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Kina dziękuję
gratuluję prawka i nowego autka. Teraz Twój pan może porwać Cię na romantyczną wyprawę w nieznane
jeśli chodzi o Renie to napewno jest super, a wiesz dlaczego?
bo my też mamy Renię hehhhe....

Kolacyjka się wczoraj udała. Dzisiaj jedziemy na dożynki i do teściów na obiadek. Wczoraj teściu osobiście nas zaprosił i teraz nie mozna odmówić.
Dobrze nam zrobi dzionek poza domkiem. Mam nadzieję że nikt mnie nie zdenerwuje bo mam zamiar odpocząć.

Całuski i życzę miłego dnia pa pa
dzieki Karolinko, widze, ze my tu jestesmy jedna wielka rodzinka renault
fajnie, ze kolacja sie udala i jestes happy, zycze Ci milego dzionka i zero stresow
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Fajnie ci sama bym poszła na grzyby, a ja na targi musze isc ale dzis juz koniec na szczescie

Wczorajsze oblewania hm chyba troche za duzo wypiłam bo dzis dziwnie sie czuje

Miłego dnia dziewczyny
Nikitko, no to wczoraj zaszalalas, milego spokojnego dnia

Ray no to widze, ze objawy ciazowe dopadly Cie, ze hoho

udanego dnia wszystkim dziewczynkom zycze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora