2015-09-25, 13:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM cz. II :)
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
nam dwa
boże, padnę na zawał w 10.10
a 9.10 pewnie pół nocy nie bede mogła spac
poszły zdj do klubu. i odrazu uprzedzam pytania, tak, serio skonczyłam 21 lat w lutym [ wyglądam jak 16-ka  ]
|
Ja już chodzę ze ściśniętym żołądkiem a równocześnie mi się wydaje, że to nie moje wesele ja mam ogólnie mega stresa bo nie mieszkamy razem i dopiero teraz mnie czeka poznawanie wszystkiego od podszewki
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------
Cytat:
Napisane przez karolove
Dziewczyny, czy Ty też przymierzacie non stop obrączkę? Nawet byłam wczoraj o krok od tego, żeby w niej spać  ale stuknęłam się ostatecznie w głowę i pomyślałam, że będę miała całe życie na to i niech paluszek jeszcze sobie odpoczywa  zresztą na bank znajdzie się jakiś przesąd z tym związany, więc staram się opamiętywać
Aha, wrzucałam tu w pn moją obrączkę w przeróżnych zestawieniach - z zaręczynowym na górze, z zaręczynowym na dole, cienkim pierścionkiem z brylancikami itd. ale ostatecznie zdecydowałam się na samą obrączkę a zaręczynowy na lewej 
|
Zmierzyłam raz u jubilera żeby sprawdzić czy dobra i potem drugi raz żeby pokazać rodzicom i tyle leżą i czekają na swój moment
|