2015-09-25, 17:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Cytat:
Napisane przez syylwuska
Ja jak sobie pomyślę o prasowaniu to mi slabo, a jeszcze nic nie pralam, sporo rzeczy będę podwójnie, bo ze szmateksu, ale prasowac będę na koniec, za drugim razem.
Podoba mi się bardzo, choć myślałam, ze ta bawełna trochę inna w dotyku bedzie, no i jest pognieciona troche, zamierzasz ją ciut przeprasowac? Poduszkę też mam puszystą, bo od miko zamówiłam zwykłą
A jeszcze mam pytanie, jak zamawialas materac to jaki pokrowiec bralas? Bo są 3 do wyboru, Ty przez sklep internetowy zamawialas czy przez allegro?
No właśnie ja się zastanawiam czy to tez trzeba...
Maja bardzo ładnie, hehe ANI_QA ja też kiedyś chciałam tak nazwać swoją córkę, jeszcze była Julka, potem Hania i Lila 
|
No mi też słabo jak myślę o prasowaniu... a jeszcze dwa prania i później pieluchy i to wszystko do prasowania. Chociaż pieluchy to najmniejszy problem, ubranek nie lubię 
Ta bawełna taka pościelowa właśnie, typowo do spania prawda?
Ta w Miko jest milutka i miękka całkiem inna 
Ja brałam pokrowiec Medica 
Moim zdaniem nie ma potrzeby, ale każda z nas zrobi jak uważa 
Nie ukrywam też, że szkoda mi od razu prać te kocyki. Śpiworek tylko wypiorę 
Julia i Liliana też mi się podobały. No i w ogóle przez pewien czas to byłam pewna, że będzie Pola A niedługo przed ciążą powiedziałam mężowi o Ince i tak nam się spodobało, że oboje stwierdziliśmy, że jak będziemy mieć kiedyś córeczkę to tak jej damy na imię 
Jaką zapiekankę robiłaś?
Mnie dziś znów krzyż mocniej rozbolał po prasowaniu... No i brzuch się sztywny zrobił :/
|