Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-25, 19:26   #291
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Mili, Ruda cieszę się, że smakowało

Mili ja od czasu ciąży załączam wyjca za każdym razem jak oglądam chore, pokrzywdzone dzieciaczki, do tej pory mi zostało.., na 600 gr szczęścia ryczę non stop prawie

Tatuś zmienił plany na popołudnie, więc skoczyliśmy tylko na zakupy spożywcze, pepco standardowo i do gminy zapłacić za odpady, młody zasnął w samochodzie i nie wyciągnęłam go,żeby mieć trochę spokoju
W pepco kupiłam małemu spodnie dresowe i bluzeczkę i takie ozdobne pudło

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Iza co za sny? Mów jak na spowiedzi A nie powiedziałaś jakich gości macie? tajemnicza jesteś coś
Powiem ci ze snu juz dokładnie nie pamietam ale miałam w nim jakies tajemne moce i uciekałam przed zbirami

Co do gosci napisze na dniach na fb.Nie chce o tym pisac na forum.

Domiś przy gościach wziął do rączki książke i powiedział"czitam"P otem poszliśmy na plac zabaw i Dominiś grał w piłke z tatą i sąsiadem i wołał"gol"No nie moge uwierzyć jak mi synek rośnie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora