Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-16, 10:09   #1808
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kinia ano dopasly dopadly.... a co to bedzie pozniej az wole nie myslec...

teraz sobie ogladama program jak w innych krajach robia cwiczenia dla kobiet w ciazy czy swierzo upieczonych mam kurcze super sprawa przychodza mamy z nosidelkami i dzieci maja jakies atrakcje a mamay obok cwicza sobie fajne

tak sobie wlasnie pomyslalam ze ja w domu siedze ciagle i moze by sie zapisac na jakies cwiczenia lubie basen bardzo i w zadadzie moglabym miec za grosiaki bo mezowi sponosruje firma.... tylko sama nie wiem roche sie boje bo mnie te grzebice mecza i moze znow beda nachodzic.... i coraz chlodniej zeby moze sie nie przeziebic chodz basen mam blisko w sumie... sama nie wiem ale raz w tyg czy dwa chetnie bym poszla na basen nawet z mezem odprezyc sie kiedys chodzilam i sie super czulam po nim i nie lapaly mnie infekcje chyba moj orga imz ogolnie cioazow szybko lapie te grzybki echh

moze sie skusze na teb basen hehhe
Ray super sprawa z tym basenem, a jesli firma meza jescze sponsoruje, to juz w ogole git, tylko moze najpierw porozmawiaj z ginem, co by Ci doradzil, czy isc czy moze lepiej na jakies inne cwiczonka dla kobiet w ciazy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora