|
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
we wrześniu
ZAPRASZAM
CZEGO SZUKAM?
Obecnie szukam najbardziej rzeczy do domu. Jestem w trakcie urządzania mieszkania, więc chętnie przygarnę przedmioty do kuchni, łazienki, sypialni etc.Jeśli masz coś takiego, a nawet nie jest to wyszczególnione w tej liście, odezwij się .Poza tym SZUKAM:
ksiązki do nauki hiszpańskiego (podręczniki + CD, ćwiczenia, książki z testami gramatycznymi itp.)
Końcówki do szczoteczek elektrycznych
Płyn po płukania ust (nieostry)
noże kuchenne - ceramiczne, tytanowe lub ze stali damasceńskiej
Lodówka podróżna
DLA MĘŻCZYZNY: żele pod prysznic, pianka do golenia, szampon do włosów tylko NIVEA oraz dezodoranty (te ostatnie tylko nowe)
coś dla kota
Bardzo chętnie płyty Kenny`ego G lub podobne klimaty 
płyta Bednarka
książki związane z najważniejszymi wydarzeniami historycznymi (ciekawostki zwłaszcza o II wojnie światowej, Stalinie, Hitlerze, Hiroszimie itp.
śpiewniki z nutami dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkole podstawowej oraz wszelkie inne materiały pomocne w nauczaniu muzyki, czy gry na pianinie
książki na temat zdrowego stylu życia/odżywiania
książki związane z ciążą, porodem, opieką nad malusieńkim dzieckiem (nie szukam czasopism) - aktualnie mam bardzo pokaźną kolekcję, ale może jeszcze coś mnie zainteresuje 
książki z ciekawostkami naukowymi
Mapy po Hiszpanii
płyty DVD z "Kolekcji La SCALA" z przedstawieniami operowymi , które ukazywały się kiedyś cyklicznie w kiosku ruchu lub inne wydania DVD
mydełka dekoracyjne
nową bieliznę (dół w okolicy l)
instrumenty (perkusyjne i nie tylko) - flety proste i flażolety mnie nie interesują (najbardziej zależy mi na dzwonkach zwanych potocznie cymbałkami)
torba podróżna na ramię, podróżny plecak lub walizka
oraz inne rzeczy użytkowe, które da się zużyć i o nich zapomnieć 
Na czerwono zaznaczone te najbardziej poszukiwane.
UWAGA!! Jeśli nic u Ciebie nie znajdę na wymianę, odpiszę u siebie!!
Zapraszam na wymianę osobistą we Wrocławiu .
WYMIENIONE RZECZY USUWAM
W pierwszej kolejności wymieniam ubrania, używane kosmetyki oraz dodatki. Mogę oddać nawet kilka rzeczy za jedną mi potrzebną. Obecnie szukam rzeczy do domu. Jestem świeżo po przeprowadzce, więc przyda mi się to co wpadnie mi w oko. Jak ktoś ma karnisze na zbyciu i inne tego typu rzeczy też chętnie przygarnę .
Proszę piszcie co Was konkretnie u mnie interesuje.
OTO CO POSIADAM W ZAMIAN:
Kosmetyki naturalne:
Wszystkie kosmetyki ECOSPA:
- hydrolat lawendowy - nowy, 50 ml, 8/2020
Kolorówka:
Be Beauty- zamykany pędzel do pudru
Sephora 16h cień do oczu - odcień 05 subtle gray - próbka oryginalnie zapakowana
Perfumy i próbki:
Avon Mesmerize Black dla Niej woda perfumowana 50ml - nieużywane
Avon Little Black Dress Weekend 50ml - zafoliowane
Yves Rocher Moment de Bonheur 5 ml - nowa miniaturka
Elizabeth Arden 5th Avenue Nights - tester (pytaj o zużycie bo jest w trakcie używania)
Coty, Madonna, Truth or Dare EDP - mam z wymiany, oryginalnie 75 ml, zużycie niewielkie- jak z górnej częsci opakowania wydzieli się trapez, to perfum jest trochę powyżej jego podstawy
Yves Rocher L'Eau Moment de Bonheur -0,7 ml oryginalnie zapakowane
Yves Rocher Quelques notes d`amour - 0,7 ml oryginalnie zapakowane
Pozostałe:
różne sztuczne rzęsy (w tym Ardell diemie whispies) + kleje DUO
Lusterko pokryte 20 kt złotem dokładnie takie jak tutaj http://www.hanacollection.pl/index.p...at_id=60&id=80 Gdzieś mam jeszcze do niego oryginalne pudełko. Stan jak dla mnie idealny. Być może po bokach delikatnie miejscami zmieniło kolor, ale moim zdaniem i tak nadaje się na ekskluzywny prezent. Kupiłam i tak naprawdę nigdy go nie używałam.
separatory różowe do malowania paznokci u stóp
2 pary nowych rzęs INGLOT 25s
KEMON AND salt mist 40 - pytaj o zużycie
KEMON Hair Manya Rain Gel - pytaj o zużycie
Edytowane przez Terha
Czas edycji: 2019-09-07 o 20:35
|