Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 08:02   #1408
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Dobry! Mamy za soba pierwszy sukces mały, mały chwycił pierś i kilka razy cumknal dosyć mocno. Z piersi coś ram wylatuje ale to dosłownie parę kropli.
Stymulujemy się laktatorem.
Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Powiem tak -jak już będzie poród to czasem skurcze które ktg pokazuje na 50-60 dają tak popalić że siwy dym :-D
Oj tak te skurcze dają czasami gorzej do wiwatu czasami. Ale trzymamy się wersji ze nie bolą
Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Leżę na ktg. Obchod jest dopiero ok 8.30. A w międzyczasie lekarze tu śpią po prostu, tylko pielęgniarki i salowe są na chodzie.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Położna mnie pozbawiła złudzeń. Jestem na obserwacji a wywoływać to mogą jak będę miała jakieś skurcze albo jak szyjka będzie całkiem gotowa albo jak coś będzie źle z dzieckiem. A tak to nie wywołują bo jest czas 2 tyg po terminie. Mój mąż ma urlop i spędzi go czekając w domu a ja w najgorszym przypadku mogę tu być jeszcze co najmniej tydzień a potem jeszcze z Młodą 3 dni. Wiecie co, zabrzmi to okrutnie ale im dłużej czekam tym mniej myślę o dziecku w ogóle a bardziej o tym ze mam dość i chce żeby to wszystko się skończyło. Nie czekam z niecierpliwością na słodkiego bobaska. Czekam na to aż zacznę być sprawna i pozbędziesz się tego ogromnego brzucha który mi we wszystkim przeszkadza. Czuje się jak ostatnia egoistka ale nerwy mnie wykończą i ostatnie co mi jest teraz potrzebne to płaczące dziecko. Chce być w domu i mieć spokój. Cudowna będzie ze mnie matka...

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
U nas tez nie długo obchod. Jutro może wyjdziemy.

Kochana trzymam kciuki chodź dużo po schodach pomaga na rozwarcie aby macica pracowała.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Niestety muszą kupić młodemu jakiś emoliat do smarowania albo linomag bo skórka mu schodzi z ciała przez to ze był przenoszony.