Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 09:32   #1424
czarownica_tea
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Painka- gratulacje

Malena- współczuję, oby Maluch nic nie złapał

Ridja- ja na Twoim miejscu poszłabym zapytać co i jak. Jak pamiętasz ja leżałam 10 dni zanim urodziłam. Miałam dwie indukcje z oxy i balonem i nic. Pomogło mi to o czym pisałam Mten. Schody (nie wiem ile razy wlazłam na 3 piętro i zeszłam na parter), spacery po ogrodzie przyszpitalnym, prysznice ciepłe, masaż sutków, masaż szyjki (ale delikatny, moja pani dr zrobiła to z wyczuciem) i spokój psychiczny (na patologii mogłam poczytać, napić się kawy i zjeść czekoladę mimo, że nie powinnam). I zgadzam się najbardziej stresujące jest jak nie wiadomo co chcą robić z Tobą.

Cień- musi być anastezjolog na dyżurze. Przecież mogą być cc na cito. Domagaj się jakby co zzo. Masz do niego prawo!!! Powodzenia

A mi się tak rozkręciła laktacja, że jak Mała zaciumka z głodu ja mam fontannę z piersi. Dziś dostała mlekiem w oko . Po karmieniu (ona się najada) muszę jeszcze ściągać bo mnie piersi bolą. Mam już spory zapas a na woreczki do mrożenia czekam bo zamówiłam na Allegro.

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora