Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 09:47   #138
geosmina
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Od wczoraj bierze mnie przeziębienie.narazie biorę rutinoscorbin, ale muszę przejść sie do apteki bo mi nie pomaga...
Oj bidulko, polecam Gripovitę z takich środków naturalnych, to są same wyciągi z roślin z witaminą C i cynkiem. Takie pyszne picie się z tego robi a wypite gorące na noc super rozgrzewa 😊 a z takich już leków to Gripex max jest niezłą siekierą, ostatnio brałam bo byłam chora to w nocy się czułam jak naćpana hehe ale ja w ogóle wrażliwa jestem na leki i rzadko coś zażywam 😉

U mnie pogoda barowa, nawet się cieszę że idę do pracy, bo w domu zamuliłabym na śmierć 😀 ale z drugiej strony wolałabym być przy mojej myszuni bo katar ma straszny 😔 oby się to nie rozwinęło w nic poważnego... W nocy się jeszcze obudziła (ja śpię z nią) i pyta się czy idziemy do przedszkola, na co ja że nie, dzisiaj śpimy i pytam czy chce wyczyścić nosek a ona że nie, że chce się przytulać 😍 i pół nocy spała wtulona we mnie

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora