Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 10:06   #544
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy

Zastrzeżona, samych kwasów nie stosuję, więc się nie wypowiem. mam kwasową trochę maskę i kwasowy trochę krem no i płyn Pauli. jak czasem nałożę pare dni pod rząd to się złuszczam - co jednak trudno nazwac długotrwałym działaniem...
My tu poruszamy mnóstwo różnych tematów, a nie kazda się na konkretny wypowiada. czasem laski mówią o dzieciach, jak siedze cicho, bo co niby napisze...? O szpilkach tez nie podyskutuję Chyba normalne...?Nie jest to kwestia lekceważenia Twojej osoby, tylko ktoś akurat konkretnego tematu nie odnosi do siebie albo nie zauważy wpisu.
słonce. kawa. smok był
Tz znowu mnie katuje angielskim. za wysoki poziom, wedle mnie, przynajmniej dla tych, co faktycznie pierwszy kontakt z językiem mieli na kursie. tymczasem w grupie ma osoby, które zdawały rozszerzony angielski na maturze. będą lepsze od niego...? Będą.
Danusia, irytują mnie besserwizerzy (?) którzy lepiej od Ciebie wiedzą, czym pachniesz Znam takich, sama niestety też mam takie tendencje, z czym staram się walczyc

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-09-26 o 10:11
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora