Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 09:22   #1510
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Za 156 szt., czyli 99 zł z małym hakiem za pakę. TŻ chciał brać od razu, ale powiedziałam, że najprawdopodobniej kupię taniej w necie
Wstrzymam się jeszcze, w poniedziałek zobaczę w Tesco ile kosztuje wielka paka.
Chciałam sobie trochę resztę tych wydatków rozłożyć tak do końca listopada, bo niech coś dodatkowego wyskoczy, a okaże się, że kasy brak A ostatnio lubi wyskakiwać coś nieprzewidzianie

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Ja robię wtedy koci grzbiet i się zaczyna ruszać
To dobra cena stacjonarnie, ja takiej nie widzialam. W necie wychodzi to samo plus przesyłka.
Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
większość przepisów biorę z neta bo zarówno moja babcia jak i mama pieką "na oko" a mi wtedy nie wychodzi hehe muszę mieć dokładny przepis

http://ilovebake.pl/2015/07/17/ciast...i-i-kruszonka/
Dzięki

Chyba podawał ktoś już przepis kiedyś z tej strony, taka charakterystyczna jest, może to Ty
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52903889]Ogolnie małe - 43 szt.

Gdzie kupujecie te szmatki do wyłapywania koloru? Na all są za ok. 9zł/15szt. Są do białego, koloru i ciemnego. Macie do wszystkich rodzajów? To dobra cena?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]
Ja kupiłam w rossmannie z tej firmy domol są ok, wiem że jest jeszcze dr beckermann czy jakoś tak, też w rosku, nie pamiętam jak cenowo, ale online możesz sprawdzić kupiłam wtedy te wylapujace kolor i drugie do białego, ze niby miały odswiezac kolor, bielsza biel, ale nie zauważyłam jakiegoś działania tych drugich.

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Dzień dobryyy )
Kurdeee nie było wczoraj kurtoszy; ( ale truskawki w białej czekoladzie zaliczylismy obowiązkowo

Tz mi się dorzucił wczoraj do suszarki wiec wyszła mnie 30 zł mile zaskoczenie [emoji14]

Fajnie ze Wam też podoba się avatar ))
Rudaska śliczny ten kocyk )
Które mydło zamawialas ? Bo jest parę rodzai z tego co kojarzę one czymś się różnią

Co do wanny postanowiłam że zamawiam ta mniejsza

Karmazynowa wiec wkoncu oficjalnie możesz chodzić w pierścieniu mocy

Koritsi_a tez dzisiaj siadam do r_p77 [emoji14]
Wiem o czym mówisz z rozpychaniem ja mam czasami wrażenie ze mała mi Wypycha wszystkie narządy pod zebra :|

Evciap0 czekamy na relacje po warsztatach

Czubasek co ona robiła po 4 .. mikserem ..

Adka sama uwielbiam te chusteczki do prania juz wiele razy mi tyłek uratowały

Sylwuska witamy w ostatniej 3 części

Śniadanie zjedzone pies wyprowadzony.. chyba dzisiaj spędzę dzień w lozku[emoji14] pogoda straszna nic się nie chce .. pomysłu na obiad nie mam :/ chyba fasolkę wyciągnę bo nir widzi mi się wyjście do sklepu [emoji14]

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Gryzelda ja kupuję w auchanie za ok 8-9 zł z dalli tez 15 sztuk . W rossmanie w podobnej cenie są z Domi

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Są do białego .. do koloru.. do ciemnych kolorów tez ( ale tych nie kupuje )

Ja też dziś nie wychodzę z domu, wczoraj zrobiłam większe zakupy a dziś sprzątam, gotuje i odpoczywam

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-26 o 09:23
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora