Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 10:28   #1433
CienSkrzydla
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Bo być może pan doktor zdecyduje o kroplowce nie, nie zdecydował. Żadnego badania mi też nie zrobił. Mam spokojnie leżeć bo mamy czas!

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Ridja my w tym samym szpitalu lezymy czy co? teraz kombinują czy dac oxy mi czy koleżance bo nie będą w weekend dwóch czy trzech kroplowek robić!!!
A ja dalej o głodzie...

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
jak koleżanka z pokoju rodzi, to coś czuję, że zaraz i ciebie weźmie, bo to trochę zaraźliwe.
Więc odpoczywaj i zbieraj siły

trochę cię rozumiem, szczególnie, że wczoraj miałam takie myśli, że mam dość, chce się uwolnić od brzucha.
To, że nie mamy czasem czułości do brzuszka, to chyba żaden grzech. Przecież już nie jest łatwo, a jeszcze twoje emocje pobudza szpital.

Zresztą z tego co mówią moje koleżanki, to często chyba tak jest i nawet po porodzie nie ma co się dziwić, że zamiast bil love do dziecka poczujemy ulgę, że w końcu urodziłyśmy.

z tego co teraz mówią i zalecają, to lepiej poczekać z 3 tygodnie ze stosowaniem takich emoliatów, żeby ta skóra maluszka sama nauczyła się pracować.
A po emoliaty sięgać w ostateczności. W dodatku większość emoliatów ma niezbyt fajne składy, dużo sztucznych składników.

o czyli mają racje, skora małe człowieka sama się z tym upora i będzie gładka jak pupa niemowlaka
Zbieram... A najlepsze ze druga od 16 wczoraj ma skurcze i teraz już co 5 minut a lekarz na obchodzie do niej ze to jeszcze nie akcja porodowa!!! Nosz kur*** !

Właśnie wczoraj miałam dyskusje z koleżankami z sali na temat emolientow. Położne kazały im kupić i od raz kąpać w nich. Jak wyraziłam swoje zdanie to mało mnie nie zjadly :p ucielam rozmowę tekstem ze każda mama wie co najlepsze...
CienSkrzydla jest offline Zgłoś do moderatora