2015-09-26, 11:08
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
no wreszcie witam sie i ja! pedzilyscie jak szalone wczoraj, troche Was nadrobilam, ale pozniej maz sie mna zajal i dopiero dzis dokonczylam emma pierwsza strona jest przesliczna te pastelowe kolorki, spisalas sie na medal
u nas piekna pogoda, robie pranie, wieczorem impreza pozegnalna naszych wspollokatorow, ktorzy wracaja do Polski 
wczoraj srednio sie czulam, po drzemce bolala mnie glowa a nie chcialam sie meczyc caly wieczor wiec lyknelam slaba kawe i pomogla do tego pobolewalo mnie podbrzusze caly dzien dzisiaj jest juz ok 
przeeeeepiekne ciuszki kupilyscie jestem zachwycona ja jutro wybieram sie na taki garazowy sh, zwany carboodem i chyba zaczne buszowac pomalu mozna kupic za grosze piekne ciuszki zwalszcza na takich maluszkow, nawet z metkami jeszcze na te starsze ok. 6-9miesiecy ciezej, bo wszystko w marchewce i innych takich smakolykach 
dzisiaj obiad serwuje moj maz , wiec mam relaks porobie tylko prania i ogarne sypialnie 
Cytat:
Napisane przez Kiwi18
hej Wam ja również się melduję  Co do prezentu na dzień chłopaka ja mojemu chciałam zafundować przejazd gokartem i może dorzucę do tego skrzynkę z narzędziami 
|
bardzo fajny prezent moj maz tez twierdzi, ze obchodzi dzien chlopaka a ja mu mowie, ze nie jest moim chlopakiem tylko mezem jednak cos tez chce zaplanowac dla niego tylko nie mam narazie pomyslu 
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia
Matko, wieczór mnie nie było, a tu już nowy wątek i tyle postów nowego  a tak marudzily wczoraj, że wolno idzie 
|
o tym samym pomyslalam 
Cytat:
Napisane przez gosza82
Olgietka Kalina ja też wczoraj zaczęłam 5 miesiąc!!! aż nie mogę w to uwierzyć. Wkurza mnie tylko to że jak mówię ludziom że jestem w 5 miesiącu to pytaj o tydzień kiedy mówię że 18 to oni że to jeszcze 4miesiąc  Już sama nie wiem jak to liczyć... 
|
wlasnie tez to wczoraj rozkminialam, bo dzielac tygodnie na miesiace wychodzi ciaza 10-ciomiesieczna nalezy liczyc od dnia miesiaczki i kolejno kazdy dzien miesiaczkowy nastepnego miesiaca jest rozpoczeciem kolejnego miesiaca ciazy tak mi sie wydaje, jesli pisze zle poprawcie
|