Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 11:08   #104
eeyesblue
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część III

no wreszcie witam sie i ja! pedzilyscie jak szalone wczoraj, troche Was nadrobilam, ale pozniej maz sie mna zajal i dopiero dzis dokonczylam emma pierwsza strona jest przesliczna te pastelowe kolorki, spisalas sie na medal
u nas piekna pogoda, robie pranie, wieczorem impreza pozegnalna naszych wspollokatorow, ktorzy wracaja do Polski
wczoraj srednio sie czulam, po drzemce bolala mnie glowa a nie chcialam sie meczyc caly wieczor wiec lyknelam slaba kawe i pomogla do tego pobolewalo mnie podbrzusze caly dzien dzisiaj jest juz ok
przeeeeepiekne ciuszki kupilyscie jestem zachwycona ja jutro wybieram sie na taki garazowy sh, zwany carboodem i chyba zaczne buszowac pomalu mozna kupic za grosze piekne ciuszki zwalszcza na takich maluszkow, nawet z metkami jeszcze na te starsze ok. 6-9miesiecy ciezej, bo wszystko w marchewce i innych takich smakolykach
dzisiaj obiad serwuje moj maz , wiec mam relaks porobie tylko prania i ogarne sypialnie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
hej Wam ja również się melduję Co do prezentu na dzień chłopaka ja mojemu chciałam zafundować przejazd gokartem i może dorzucę do tego skrzynkę z narzędziami
bardzo fajny prezent moj maz tez twierdzi, ze obchodzi dzien chlopaka a ja mu mowie, ze nie jest moim chlopakiem tylko mezem jednak cos tez chce zaplanowac dla niego tylko nie mam narazie pomyslu

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Matko, wieczór mnie nie było, a tu już nowy wątek i tyle postów nowego a tak marudzily wczoraj, że wolno idzie
o tym samym pomyslalam

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość

Olgietka Kalina ja też wczoraj zaczęłam 5 miesiąc!!! aż nie mogę w to uwierzyć. Wkurza mnie tylko to że jak mówię ludziom że jestem w 5 miesiącu to pytaj o tydzień kiedy mówię że 18 to oni że to jeszcze 4miesiąc Już sama nie wiem jak to liczyć...
wlasnie tez to wczoraj rozkminialam, bo dzielac tygodnie na miesiace wychodzi ciaza 10-ciomiesieczna nalezy liczyc od dnia miesiaczki i kolejno kazdy dzien miesiaczkowy nastepnego miesiaca jest rozpoczeciem kolejnego miesiaca ciazy tak mi sie wydaje, jesli pisze zle poprawcie