Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2007 :D cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-16, 12:05   #237
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@
Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. III

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ogólnie zanim poznałam TŻta, byłam jednym wielkim chodzącym kompleksem i bycie singlem wcale nie mi nie odpowiadało, więc zdarzało mi się złapać doła, że żaden facet mnie nie chce, tylko do jednego byłam potrzebna i glupia sie dalam wykorzystac (chociaz niedawno jeden koles do mnie wyskoczył, że to on sie czuje wykorzystany przeze mnie )
właśnie... odkrylam ciekawe zjawisko. Faceci myślą, że to oni wykorzystują nas, bo jak broń Boże kobieta może mieć potrzeby seksualne . Niech żyją w błogiej nieświadomości

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
cmoksia, ja bym chyba takiemu pojechala i osobiscie jaja urwała! palant i tyle! co ta jego żonka musiala z nim miec
no ale nie ma co rozpamiętywać przeszłość, bo bylo i nie jest nie pisze sie w rejestr
urwała i przyszyła do czoła

Cytat:
Napisane przez hamster_killer Pokaż wiadomość
heja... a ja własnie wróciłam do domu.. po wyjątkowo nieudanym spotkaniu z dwoma przyjaciółkami z lo (kiedyś opisywałam te wszystkie przejścia z nimi ; )) ) I jedną z gimnazjum(wtedy się w my 4 i jeszcze 2 tak trzymałysmy). No i dobrze ze ta jedna jeszcze była bo z tamtymi przez cały wieczór chyba ze dwa zdania zamieniłam... Nie wiem, czy to ja tak się aż tak zmieniłam, czy co..ech, chyba się teraz sama upiję ; )) Babcia z wycieczki (notabene z..kościoła) z czech, gdize była przy okazji jak była w górach przywiozła mi pyszny likierek... Chciałam absyntha ale nie zapamietała nazwy (chociaz ewnie jak by zobaczyła ile to ma % to by mnie wykleła! ; ) ))

Cammmmmmmmmmm! Kiedy Cię widzę w trójmieście?!
jakie to wspaniałe uczucie mieszkać 10 km od granicy polsko czeskiej uwierzcie, ze przygraniczne sklepy w 75% skladają się z półek z alkoholem

jak będziecie mialy okazję to wypijcie sobie Canabisa :P albo niebieskie Curacao wygladajace jak denaturat jak nalejecie zoltego soku to robi sie zielone jak Ludwik

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość

TŻ nie ma tydzień a mnie juz nosi, rozpiera mnie energia seksualna podejrzewam że za 2 tyg. zacznę się zachowyuwać jak bestia
Cytat:
Napisane przez agatkaz88 Pokaż wiadomość
a maj tż w łozku leży chorowitek.. a mnie rozpiera energie sexualna i do tego mam wolną chate a tu dupa zza krzaka
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

faktycznie ta moja bezsennosc byla spowodowana brakiem seksu :P
nc

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
ja czekam do końca kwietnia a tak tylko przepustki krótkie no ale w grudniu 10dniowy urlop
tz opowiadał,,że jakiś chłopak z jego pokoju kupił dziewczynie gumowego przyjaciela
"wydalem 4 dychy, ale przynajmniej bede mial spokoj"
Cytat:
obawiam się że przyjaciel zrobił duuuuży błąd bo dziewczyna napali się w ten sposób jeszcze bardziej przynajmniej w moim przypadku by tak było
a tam dobre ma chlopak podejscie liczy sie gest

Cytat:
Wierzę

o mateńko widzę że u Ciebie jest to samo "Obiecałam tacie że sobie pogra" kto by pomyślał parę lat temu że dzieci beda rodzicom takie teksty sypać, a ze rodzice beda grac w gierki na kompie jak male dzieci

Ja tez mykam na urodziny babci
aaaaaaaaa skąd ja to znam

slucham sobie teraz http://www.youtube.com/watch?v=AyDoCjjW1Tw i się wzruszam

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując