Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cichy wielbiciel !PROBLEM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 14:12   #91
magiistrant
Raczkowanie

Dot.: Cichy wielbiciel !PROBLEM!

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
A i nie powinno.
Taki z Ciebie super facet, że w sytuacji, kiedy dziewczyna ma gościa, który ją śledzi, osacza i się nie ujawnia Ty... masz problem z zazdrością!
Zamiast się martwić o jej bezpieczeństwo, Ty się zachowujesz tak, jakby Cię miała natychmiast rzucić jak go tylko ujrzy i jesteś przede wszystkim ZAZDROSNY, a nie przede wszystkim troskliwy.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Ja bym w sumie brała świra z rafaello (czemu jeździł autobusem, skoro ma samochód? - żeby się pogapić na wybrankę? do tego musiałby ją widywać już wcześniej) niż gościa, który jest zazdrosny o wszystko i wszędzie mnie wozi, żebym przypadkiem nie mogła gdzieś pójść sama i bez jego wiedzy.
A czy ja napisalem, że nie boje sie o jej bezpieczeństwo? Jezeli dal bym rade go spotkać, napewno "miło" bym z nim porozmawiał.

Jezeli chodzi o samochód i autobus to wyobraźcie sobie, że także mam samochód, lecz nim zdałem prawko jeździłem autobusem takie to dziwne? Moze napiszcie jeszcze czemu autobusem a nie rowerem.
magiistrant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując