Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 13:50   #1575
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Sylwuska udanego świętowania. Daj znać jak placek wyszedł. Pewnie takie podobne do jogurtowego będzie?

Jak was czytam to mam ochotę wszystko poprac i przygotować no ale nie zna sensu. Remontujemy sypialnie i czekamy na szafę. Takze za 3 tyg najwcześniej sie za to zabiore
Dzięki Fionka, tylko Męża jeszcze nie ma [emoji14]ala:

Twój spiworek bardzo mi się podoba i nie jest taki powykrecany obok suwaka, bo używane często tak wyglądają, a ten naprawdę fajnie się prezentuje na jaki to rozmiar?
Niby mało dziewczęcy, ale cieply, zawsze może się przydać

Myślę, że jak z maślanka to pewnie podobne, tylko nie wiem czy za słodkie nie będzie, bo dałam owocowa, w przepisie napisane było ze mozna, trudno, juz siedzi w piekarniku

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za opinie odnośnie pierścionka ja nie chodzę w pierścionkach na co dzień, więc sama byłam zaskoczona, że TŻ potrafił coś znaleźć delikatnego w moim guście oczywiście teraz pierścień mocy będzie noszony codziennie

Kalusia super kombinezon wydaje się cieplutki
Fionka bardzo ładny śpiworek i witaj w klubie my też dziś 31 tydzień

Adka super, że czujesz się już lepiej

Kurczę powoli też muszę się zacząć zastanawiać nad tymi szczepieniami. Myślałam, od razu szczepić, ale to co piszecie daje do myślenia...

Chwalę się skręconym łóżeczkiem, komodą i przyszły wczoraj literki

Śliczne!!

Dziewczyny ja ciągle nie mogę uwierzyć, ze będziemy mieli takie Maleństwo w domu, a takie rzeczy jak meble, wozek, komoda to już tak nastrajaja, że to tak blisko taka Kruszynka tam będzie

A literki

Też kupuje, tylko będę musiała na wzór sie zdecydować znowu bo widziałam ogrom i ta lampka do kompletu też mnie kusi
A one są drewniane? Czego są zrobione? I jak będziecie je przyczepiac do sciany? Bo ja myślałam jeszcze o tym, ze do łóżeczka też można przyczepic, np na wstazkach, a na scianie jak są lekkie to tasma?? Jaki macie pomysl?
Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Nie. na metce jest napisane Tu

Keep away from fire hahah

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Na warsztatach w sumie nic ciekawego nie było. Położna opowiadała dała nam listę z wyprawką. Oprócz tego mówiła dużo o laktatorach, nie polecała tych z aventu, wg niej elektryczny to lovi (medela podobno jest identyczny, a dużo droższy), ręczne znowu w większości będą dobre (oprócz aventu właśnie). Osłonki na sutki mówiła, żeby kupować w rozmiarze S i te z lovi też się bardzo dobrze sprawdzają. Smoczki w butelkach najlepiej, żeby były w kształcie sutka, nie te ścięte i mimo, że planuje się kp to warto mieć co najmniej 2 butelki. Sterylizator to zbędny wydatek, bo wyjdzie na to samo jak się wygotuje przez 5 minut (mówiła, żeby używać do tego wody z butelki, bo od tej z krany mogą rzeczy zszarzeć). Pampersy 1 wystarczy jedna duża paczka. Kosmetyki najlepiej kupować wszystkie z jednej firmy.

Chyba nie zapamiętałam wszystkiego

Chyba go kupię, a jak nie będzie mi odpowiadał to oddam mamie

Kalusia super ten kombinezon

Fionka śpiworek wygląda na bardzo przyjemny i ciepły

My dzisiaj też 31 tydzień

Super meble i te literki
Oo Evciapo to dużo ciekawych rzeczy, dzięki za relacje

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora