Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wrzesień! Perfumy, Chloe, Mac, Balea, Alverde i dużo więcej! Zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 16:17   #88
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.
Dot.: Wrzesień! Perfumy, Chloe, Mac, Balea, Alverde i dużo więcej! Zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
Mogę rozważyć oddanie rzeczy które wymieniłaś tylko nie ma tego oleju, bo oddałam go przyjaciółce Paint pot będzie się u mnie tylko marnował, więc może się dogadamy tylko co do rozświetlacza
Ok, to daj znać Ja jestem raczej zdecydowana. Czy interesują Cię lakiery do paznokci? Mogłabym dorzucić 2 do wymiany.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Na których kosmetykach Ci najbardziej zależy? za sam rozświetlacz. Szukasz też wosków YC? Mam kilka nowych tart Nieodpakowanych
Woski chętnie.
A najbardziej na:
9. P2, rozsławiona przez Susz konturówka z kolorze 010
1. Cien, peeling do mycia twarzy, ma dobre opinie, nowy!
2. Balea, odżywka do włosów bez silikonu, nowa!
11. Balea, szampon oczyszczający do włosów, nowy.
12. Balea, odżywka do włosów z olejkiem, nowa.
7. Balea, mleczko mango i aloes, do włosów bez spłukiwania, użyte ok. 10%.
10. Balea, balsam do ciała z olejkiem (40% składu). Nowy!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
W sumie ok A dobrałabyś coś za pędzel do pudru Inglot z rzeczy które chciałaś? Jak on wygląda? Widziałam też że masz Pink Sugar...
Z wosków mogę Ci zaproponować np. nowy Black Coconut albo Bahama Breeze.
Pink Sugar juz jakis czas temu wymienione (stare foto).
Pędzel oddałabym za woski Black Coconut i Bahama Breeze + 9. Dove, duży balsam do ciała, nawilżający. Nowy!, 8. Pantene Pro-V, szampon dodający objętości, nowy!
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując