|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Hej 😚 weekend, mniejszy ruch na forum i od razu można nadrobić 😁
Boleczka gratki zebolkow 👏😃
Majka bardzo ładny płaszczyk kupilas, nie zamieniaj 😊
Karola chętnie zacznę rozszerzać z Wami 😊 chciałabym jednak nie wcześniej niż 11 października ale te kilka dni ruchomych w tą czy w ta może być 😉 i współczuję kłótni strasznie 😖
Majka pytałaś o zlecenia męża, ma już kolejne na październik, dziś też babka dzwoniła spytać o wolny termin, jakoś się kręci 😉 mąż nie goni strasznie za pieniądzem, co mnie cieszy bardzo, jest miejsce na dom i na pracę, wiadomo życie pisze różne scenariusze, kiedyś może być za mało $ i trzeba będzie bardziej się poświęcić. Aczkolwiek jak ma zlecenie jak to ostatnie to 3 miesiące widywalismy się tylko rano i wieczorem kilka h łącznie , nawet weekendy pracujące. Na szczęście my jesteśmy nocne marki więc nacieszamy się sobą wieczorami 😁
U nas pogoda fajna, tzn dziś trochę mniej słońca ale bez tragedii 😉 dziękuję za wszystkie życzenia udanego wyjazdu 🌷😃
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Mała super że tula podpasowala Jasiowi 😃 ale Wam zazdroszczę że już się nosicie! 😁 chciałabym też już..
Madzixx no proszę myślałam że i Ty dotrwasz z rozszerzeniem diety tak jak pisałaś wcześniej 😉
Violka tula balloon jest fajna ale no ja bym już brała tak pod siebie bardziej jednak coś stonowanego i uniwersalnego jak ta z gwiazdą 😉
|