2015-09-29, 18:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez agatka_9152
Cześć, cześć  No tak wyszło, że taka młoda jestem  Uśmiecham się na myśl, że "szybciej" będziemy obchodzić rocznice. Poprostu 
|
Witaj zwiększacie szanse, że dożyjecie złotych godów
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
wybaczcie, nienadrabiam wpadam tylko powiedziec ze jestem magistrem psychologii 
a Tz zrobil mi niespodzianke i juz za 24h bedzie tu
jade sie zobaczyc z przyjaciolka a potem sprzatam pokoj 
|
Gratulacje Pani magister
Cytat:
Napisane przez magda1706
I ja przyniosłam dobre wieści  Będzie chłopaczek  cały zdrowy wręcz książkowo  ale się Tż cieszył  :
|
Cytat:
Napisane przez magda1706
dzięki 
Wahamy się między Tomkiem, Łukaszem, a Mateuszem 
|
Ogromne gratulacje Oby się pięknie rozwijał maluszek 
Mi z tych imion podoba się tylko Mateusz. Za to należy do moich ulubionych imion, jest piękne i tak miał na imię bohater mojej ulubionej książki, a to bardzo mądry człowiek był
Cytat:
Napisane przez dziun_ka89
Cherry  za tytuł magistra
Przyszłam się przywitać  Niestety znowu ze szpitala.. jestem 200km od domu. Dziś niestety rozstanie z A. nie obyło się bez płaczu.. on się martwi o mnie ja o Niego.. do tego hormony buzują przed okresem.. mamy naprawdę porządną próbę ślubem..
|
bidulka, ale przynajmniej przebadają Cię od małego palca u nogi po czubek głowy.
Cytat:
Napisane przez Sophie24
Lubię prezentacje a jeszcze bardziej lubię je wygłaszać:P Chciałabym prowadzić szkolenia ale jak na razie nigdzie nie mogę się wbić:P
|
To jeśli mogę doradzić, spróbuj może w pracy coś wygłosić. Pogadaj z szefem, może uda się jakieś krótkie szkolenie dla pracowników zrobić Tak najłatwiej by Ci było zdobyć refrencje, a bez nich praktycznie nie ma się szans zostać szkoleniowcem 2,3 takie szkolenia i już jsteś dużo bardziej atrakcyjna jako trener
 34/2021
|
|
|