Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-29, 19:56   #454
Jagoda911
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Cytat:
Napisane przez lula80 Pokaż wiadomość
malinowa1986 Mojej siostrze ledwo było widać druga kreskę na teście po paru minutach a poszła na drugi dzień bete zrobić i beta była 1100! A mi np 8 dni po transferze tez wyszła druga bladziusienka kreska a betę miałam z krwi 25,64 także chyba wszystkim jeśli jest maluszek wychodzi słaba kreska

nika077 Ja tam bym powiedziała że chce usg po pierwsze masz takie prawo a po drugie przecież płacisz za to łaski Ci nie robi:P
Prawie jak w USA gdzie sa 3 usg na ciąże w każdym trymestrze jedno a tak to położna ciąże prowadzi... i po wielkości obwodu brzucha ocenia czy dziecko rośnie. Sama jestem położną i to też środowiskową a wole chodzić do lekarza który robi usg... Jakoś sie bezpieczniej czuje, tzn wiadomo może gdybym zachodziła w ciąże od tak i bym już miała parę dzieci to bym nie dmuchała i nie chuchała przed każdą wizyta czy jest ok wszystko. Ja bym nie dała rady wizyt bez usg, faktycznie ciut łatwiej jest jak czuć ruchy ale ja sobie kupie na allegro jeszcze detektor tętna to już będę bardzo spokojna Bo będę mogła słuchać serduszka Ernescika
A prof Huras jest świetnym lekarzem już kiedyś mówiłam że był moim recenzentem pracy mgr, ale jest bardzo dobrym specjalista i ma fajne poczucie humoru
LuLa fajnie, że juz czujesz dzidziusia.To daje troche spokoju. Myslalam , ze tylko ja panikuje przed kazdym usg, a tu każda z nas ma takie obawy... Dziewczyny czy wy juz macie zielone swiatło na współzycie ??? Jutro zaczynam 15 tc ...
Jagoda911 jest offline Zgłoś do moderatora