Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-30, 07:29   #2642
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No dokładnie.
Dla ciekawostki dodam, że moja szwagierka do zupek już 4- miesięcznemu synkowi dodawala dla smaku wegety!

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Dzień dobry tak w ogóle. Paulinka teraz wstała :-D
Vegety?

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Możliwe. Miałam tak ponad dwa tygodnie. Cyckiem jak kamienie az guzki mi się robiły i jak mała nie chciała jeść to do uczucia ulgi i zniknięcia tych guzkow w kilka minut kiepskim laktator emerytalny ściągnęła od 110 do 120 ml. Ale sciagalam jak już naprawdę nie dało się wytrzymać a na karmienie się nie zapowiadalo żeby nie pogarszac sprawy. Teraz już jest lepiej.

Zgadzam się co do joty.

Moja matka przegina ww druga stronę. Byli u nas wczoraj i małej wypadł smok N podłogę. Ja patrzę a ta go bierze do buzi obli zu je i chce dac małej. Zrobiłam taki Sajgon i awanturę szczególnie ze ona pali ze się prawie Poplakala. Ale nosz kurde zero rozumu !

Albo ona karmiac małe dzieci nałogowo oblizuje łyżeczkę. . .

Nie dość ze to obrzydliwe samo w sobie to już mniej bakterii by dziecko dostało jakby zjadlo z podłogi.

O tak ten smoczek j łyżeczka to częsty widok
Koleżanki mi mówiły że sama będę zbierać nadmiar swoimi ustami bo to taki odruch wtf
I wiecie co... Nie mam tego odruchu ufff poprostu biorę mniej na lyzeczke haha

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując