Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 09:21   #2267
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
ja mojemu włączam bajki na czas inhalacji wtedy jest zapatrzony i siedzi bez problemu
Mój bajki dość często ogląda, a podczas choroby to już w ogóle
Dzisiaj zażyczył sobie puszczenie do inhalacji filmiki na Youtube z jadącymi pociągami i włączając inhalator zaznaczył: "Mama nie będę jęczeć w czasie inhalacji"

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Toska jeśli tylko macie możliwość wyjścia gdzieś razem z mężem to nawet się nie wahajcie ... macie do tego święte prawo... a może lepiej Wam to zrobi....
No i zdrówka dla małego... może szybko się poprawi jak bierze tyle leków... oby!!
Ciekawe tylko czy Tż podchwyci pomysł

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Melduję tylko, że na dzień dzisiejszy walka o kp wygrana od 3 dni tylko pierś i się nie dokarmiamy, Pan Sówka trąbi do syta co 2-3 godziny, aż gulgocze . Jak żle chwyci, to boli, ale da się przeżyć i już zahartowane cycusie, bo nie pęka skóra.

Jezu idę coś wszamać, bo nie wiem kiedy kolejna okazja mi się trafi. Pan Sówka ma wbudowany radar z syreną, włącza się ilekroć zrobię dwa kroki w kierunku schodów na dół, a tam jest KUCHNIA
Brawo Super, że się udało Oby od teraz KP było tylko przyjemnością

Mój kawaler miał radar już w szpitalu po urodzeniu i syrenę włączał ilekroć posiłki roznosili lub oddalałam się na więcej niż pół metra.
Zdarzyło się, że położna mnie z wc wyciągała, bo moje dziecko płacze bo przez 3min zerknąć na dziecko czy smoczka podać to one nie mogły i dziecko miałam non-stop ze sobą a łazienkę na końcu długiego korytarza
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora