2015-10-01, 10:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;52954923]
Ale byłam w sklepie i kupiłam sobie dwa szaliczki .[/QUOTE]
Sliczne I fajny material, u nas wiekszosc to taki shit sliski
Cytat:
Napisane przez evela28
jesuuu ale się dziś namęczyłam z młodą, robiliśmy zadania, pisemne dzielenie i mnożenie, oczywiście najpierw musiałam sobie przypomnieć jak to się robiło. prawie wszystkie zadania miała żle, liczyliśmy po 3 razy aż do skutku, 3 godz nam zeszło 
|
Oj znam to! U nas zadania z matmy to zawsze konczyly sie placzem i awanturami Na szczescie teraz juz niewiele potrzebuje mojej pomocy.
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;52955262]Evelka znam ten ból. W ubiegłym roku stwierdziłam, ze nie mam do tego nerwów i przychodził do Młodego taki fajny student. Młody nyl bardzo zadowolony, a ja jeszcze bardziej .[/QUOTE]
Ten pomysl niestety u mnie odpadl z przyczyn finansowych. Za godz korkow nawet studenci licza sobie duzo wiecej niz ja zarabiam 
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Tak sobie. Ciągnie się to wszystko bardzo. I dziś składałam skargę na faceta z councilu, bo strasznie wczoraj namieszał.
Gardło źle. Gadać nie mogę. Skrzeczę niezrozumiale, albo wcale głos się nie wydobywa.
Byłam właśnie u lekarza. Mam zapalenie krtani. Tu się tego nie leczy, bo powoduje je wirus. Mam oszczędzać głos i jak boli brać paracetamol. Może to potrwać nawet kilka tyg zanim wyzdrowieję.
Masakra.
|
Zdrowka Gosia Moze jakies domowe sposoby przyspieszylyby leczenie troszke? A za sprawy urzedowe trzymam kciuki, najgorsi sa tacy niekompetentni urzednicy.
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Wczorajsze zakupy. Lumpeks. Kosmetyki. Na urodziny do koleżanek Wiki drobiazgi kupiłam. Kubek i lakier.
Na żywo sukienka wygląda lepiej. Jestem z niej bardzo zadowolona. 50% wełny. Ale większość rzeczy co mierzyłam i była duża zawartość wełny, to mnie gryzie.
Metka od swetra, który mierzyłam. Piękny był, ale żarł 
|
Zaszalalas! Sukieneczka fajna na jesienne dni Plaszczyk i spodnie tez dla Ciebie? Udane zakupy 
Brzydu, tobie tez zdrowka i powodzenia w pracy dzisiaj
Dzien Dobry. U mnie znowu slonce Ciesze sie, ale wkurzajace to jest, ze wiekszosc lata bylo pochmurnie, a teraz od kilku tygodni bezchmurne niebo non stop 
Wczoraj walczylam z lodowka, bo zamarza mi tylna sciana Zwalczylam lod suszarka do wlosow, wytarlam do sucha, odsunelam lodowke, z tylu niby wszystko ok... Zobacze dzisiaj, jak znowu bedzie lod to juz nie wiem.
|