2007-09-16, 21:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: pedzle Sephory niebawem nowa seria
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Ja jestem pewna, że chcę te 7 pędzli. To niech się ewentualnie wypowiedzą inne osoby. ja tylko nie umiem i nigdy tego nie robiłam- czyli nie przelewałam pieniędzy poprzez internet. Umiem tylko tradycyjnie. A-ha i to musi być przelew walutowy w EUR.
Jak do jutra nikt więcej sie nie zgłosi to ja coś domówię do 60 EURO ok ? Bo nie chcę czekać w nieskończoność zanim dojdzie przesyłka ok ?
TAK SOBIE TERAZ POMYSLAŁAM I ZMIENIŁAM WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA NA TAKIE, ABYŚ MOGŁA ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE, CZYLI 60,5 EUR
TAK BYŁOBY CHYBA NAJPROŚCIEJ ? JEDNO ZAMÓWIENIE-JEDEN PRZELEW PROSTO DO CIEBIE. Pomyślałam, że trudno byłoby nam zebrać te pieniądze, ponieważ np. ja nie za bardzo chciałabym jeszcze w Polskę puszczać pieniędzy (zakładam, że już EURO) -wolałabym już prosto do Ciebie. Z kolei, gdyby ktoś mi przesłał EURO, to jak ? Ja nie mam ani konta internetowego ani konta walutowego, a chyba na takie tylko można obcą walutę przesyłać ?
Co o tym sądzisz ? Mogłabyś mi od razu złożyć zamówienie, a np. inne dziewczyny jak chcą po kilka to zmówią się na drugie zamówienie. Mogło by tak być ?
|
Dobrze jak chcesz ale z drugiej strony chodzi o ta przesylke odemnie do was, ja nie bede wam wyslala kilku przesylek bo to by bylo bez sensu placic za kazda 10 € ( czy ile to tam jest ) dlatego lepiej bedzie jak wam wysle wszystkie naraz, jednej osoby a ta osoba rozesle. Dlatego nie wiem dokladnie jak to zorganizowac.
Ewelinka : nawet jesli chcesz tylko jeden pedzel to nie ma sprawy tylko trzeba sie zastanowic jak to zorganizowac
|
|
|