Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 09:52   #126
surrrykatka
BAN stały

Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks

Cytat:
Napisane przez SprawnyOn Pokaż wiadomość
Tak sobie Czytam i czytam i bez obrazy ale to kalka greya. Dosłownie jakbym czytał streszczenie osadzone w nieco innych realiach.

Jeśli to jednak prawda to powodzenia. Nie jestem aż takim optymistą jak koleżanki i widzę to raczej bardziej... negatywnie.

Tak męskim okiem bez emocji widzę fascynację która ściera się z wyrachowaniem. No gray jak nic.
Jasne, kazal mi podpisac umowe i mowic do siebie panie :p
Nie jestem wyrachowana tego o mnie nie mozna powiedziec jestem emocjonalna i dlatego czasem wredna, ale nie wyrachowana

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Surykatko jeśli podobał ci się sex w samochodzie to też polecam samo szybkie obciąganie a najlepiej w trakcie jazdy. Trochę niebezpiecznie owszem ale ja pozwalam sobie nato jak wiem, że niedługo będzie można zjechać: w las, pole, pobocze. (Mój Pan to uwielbia) Więc jak tu nie wykorzystać okazji jak się wie, że za chwilę jest fajny parking w lesie. Hi hi

A kot? Ha sądzę, że jak to kot. Ma w nosie czy jesteś czy nie. Koty chodzą swoimi ścieżkami A że może strzela fochy jak się pojawisz w domu, to koty takie są. Sama miałam więc wiem, że nieraz ta moja kotka specjalnie potrafiła pokazać pazurki.
No wlasnie nie strzela fochow, tylko sie wita z miaukiem i mi serce mieknie
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora